09:21:22 26.02.2024
Stiri

Ion Ceban, DESFIINȚAT de Igor Dodon. „Astfel de politicieni INSTABILI nu au nicio șansă să obțină rezultate. Până acum spunea că e „limba moldovenească”, iar acum zice că e limba ROMÂNĂ și optează pentru integrarea europeană…”

Actualitate 13.01.2023 11:14 Vizualizări3557 Autor: Ziarul National
Ion Ceban, DESFIINȚAT de Igor Dodon. „Astfel de politicieni INSTABILI nu au nicio șansă să obțină rezultate. Până acum spunea că e „limba moldovenească”, iar acum zice că e limba ROMÂNĂ și optează pentru integrarea europeană…”


Fostul președinte Igor Dodon consideră că fostul său coleg și subaltern, primarul general Ion Ceban, nu ar avea nicio șansă cu noul său proiect politic Mișcarea Alternativa Națională (MAN), deoarece ar fi un „politician instabil”.

Potrivit lui Dodon, unii politicieni încearcă să cadă la o înțelegere cu actuala guvernarea și „curatorii” acesteia.

„Unii au crezut și cred în continuare că se poate de căzut la o înțelegere cu actuala guvernare. Nu, cu ei este imposibil să ajungi la o înțelegere. Alții cred de cuviință că trebuie să se înțeleagă cu curatorii lor. Uite, Ion Ceban încearcă să se înțeleagă cu americanii – au fost împreună de Crăciun (Ambasadorul SUA a participat la inaugurarea pomului și târgului de Crăciun din Chișinău.)… Nici asta nu-i va ajuta. Curatorii au alte planuri”, a declarat aseară Dodon, în cadrul unei emisiuni televizate.

Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din R. Moldova, cercetat penal pe mai multe capete de acuzare, inclusiv pentru îmbogățire ilicită și trădare de patrie, consideră că Ceban, precum și unii lideri din Găgăuzia preferă să-și schimbe chipiul în funcție de cum bate vântul.

„Trebuie să-ți păstrezi poziția și să nu schimbi chipiul în funcție de cum bate vântul. Acest lucru se referă și la unii lideri din Găgăuzia. Toți înțeleg despre cine e vorba. Eu îi înțeleg pe ei, deoarece încearcă să supraviețuiască. Dar istoria ne demonstrează că, atunci când schimbi radical concepțiile, principiile, ideologia… Până acum spunea că e „limba moldovenească”, iar acum zici că e limba română, până acum erai pentru parteneriat strategic cu Rusia, iar acum optezi pentru integrarea europeană… Astfel de politicieni nestabili nu au nicio șansă să obțină rezultate pe viitor”, a conchis Dodon, care și-a început cariera politică în Partidul Comuniștilor, de la care a plecat ulterior și s-a făcut socialist, colaborând și cu democrații lui Vlad Plahotniuc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md