22:10:02 12.04.2021
 
Stiri

IMOPORTANT: Traficul rutier de pe strada Ion Creangă, SUSPENDAT total pe tronsonul str. Alba-Iulia - str. E. Coca

Actualitate 08.04.2021 18:09 Vizualizări605 Autor: Ziarul National
IMOPORTANT: Traficul rutier de pe strada Ion Creangă, SUSPENDAT total pe tronsonul str. Alba-Iulia - str. E. Coca


În următoarele trei weekend-uri, între 10 și 11 aprilie, 17 și 18 aprilie, dar și 24 - 25 aprilie, traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. Alba-Iulia și str. E. Coca, va fi suspendat total.

Potrivit Primăriei Chișinău, în zonă vor fi executate lucrări de pozare a rețelelor inginerești, în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

Circulația transportului public va fi modificată pe perioada efectuării lucrărilor menționate:

Troleibuze:

-se deschide ruta suplimentară de troleibuz „D” „tur: șos. Balcani – retur: șos. Balcani” cu următorul itinerar: tur: str. Alba-Iulia, str. Constituției, str. Vasile Lupu, str. Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim”), str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, Calea Ieșilor, Parcul „Alunelul”; retur: Calea Ieșilor, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. A. Șciusev, str. C. Stere, str. V. Lupu, str. V. Belinski, str. I. Creangă, str. Alba-Iulia, șos. Balcani. Numărul unităților de transport circulante va fi stabilit conform necesității;

-itinerarul rutei de troleibuz nr. 1 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. București, str. A. Șciusev, str. Constantin Stere, str. Vasile Lupu, str. Tudor Vladimirescu; în direcția spre centrul urbei - de pe str. Tudor Vladimirescu pe străzile V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

-itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 se scurtează de la Piața Dimitrie Cantemir până la parcul ”Alunelul”;

-itinerarul rutei de troleibuz nr. 21 se scurtează până la Calea Ieșilor (Bariera Sculeni);

Autobuze:

-itinerarul rutei de autobuz nr. 11:de pe str. T. Vladimirescu pe străzile I. Creangă, V. Belinski, I. Pelivan, Alba-Iulia, I. Creangă, T. Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit;

-itinerarul rutei de autobuz nr. 26: în direcția str. Alba-Iulia - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile S. Lazo, București, A. Șciusev, C. Stere, V. Lupu, V. Belinski, I. Creangă și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei: de pe str. I. Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

-itinerarul rutelor de microbuz nr. 101, 121, 125, 172 și 174: în direcțiastr. Alba-Iulia - de pe str. I. Creangă pe str. E. Coca, P. Ceaikovski, V. Belinski, I. Creangă și în continuare pe traseele stabilite; în direcția spre centrul urbei - de pe str. I. Creangă pe str. V. Belinski, I. Radu, E. Coca, I. Creangă și în continuare pe traseele stabilite;

-itinerarul rutei de microbuz nr. 103 în direcția str. Alba-Iulia - de pe str. I. Creangă pe străzile E. Coca, I. Neculce, V. Belinski și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. I. Creangă pe străzile V. Belinski, I. Neculce, E. Coca, I. Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2021 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Cehov

09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md