09:57:13 14.08.2018
 
Stiri

Ilan Șor promite investiții mari în municipiul Bălți - o RAFINĂRIE de petrol, o rețea de stații de alimentare și benzină ieftină pentru bălțeni

Alegeri 2018 17.04.2018 14:40 Vizualizări615 Autor: Ziarul National
Ilan Șor promite investiții mari în municipiul Bălți - o RAFINĂRIE de petrol, o rețea de stații de alimentare și benzină ieftină pentru bălțeni partidulsor.md

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, promite să deschidă în Bălți, al doilea municipiu ca mărime din R. Moldova, o rafinărie de petrol modernă, o rețea de stații de alimentare și benzină ieftină. Declarații în acest sens au fost făcute la Bălți, în candrul briefingului în care l-a prezentat pe Pavel Verejan, candidatul formațiunii la funcția de primar de Bălți.

„Pe lângă implementarea programului electoral al candidatului nostru, vom oferi Bălțiului un bonus suplimentar. Anume aici, în capitala de nord a Moldovei, dacă Pavel Verejan va deveni primar, vom construi în decurs de un an o rafinărie de petrol modernă, care va întruni toate cerințele standardelor de mediu. Această rafinărie va produce combustibil din materii prime importate, pe care îl vom comercializa prin intermediul rețelei municipale de stații de alimentare. Pentru locuitorii orașului combustibilul va fi vândut mai ieften, la un tarif preferențial”, a declarat Șor.

Totodată, primarul de Orhei a menționat că profitul din procesarea și vânzarea combustibilului prin rețeaua proprie va fi direcționat în bugetul orașului. „Vom rezolva simultan mai multe sarcini: vom atrage investiții mari, vom crea noi locuri de muncă, vom oferi locuitorilor orașului un preț preferențial pentru combustibil, vom obține venituri suplimentare la bugetul orașului. Ulterior, după victoria noastră în alegerile parlamentare, această rafinărie din Bălți va sta la baza programului nostru național de participare mai activă a statului în sectorul energetic, care este unul strategic. La fel ca și în perioada sovietică, această ramură a industriei trebuie să fie în mâinile statului”, a declarat Ilan Șor, citat de un comunicat de presă al formațiunii pe care o conduce.

La rândul său, Pavel Verejan, a vorbit și despre viziunea sa asupra măsurilor necesare pentru îmbunătățirea situației din Bălți.

„Noi ținem minte cum era municipiul Bălți acum 25-30 de ani. Era un oraș curat, organizat, verde și confortabil. Așa ar trebui să devină din nou. Vom aplica experiența noastră din Orhei, practici care s-au dovedit a fi eficiente. Mandatul primarului ales este limitat la un an și promit doar ceea ce voi putea realiza garantat în decurs de un an”, a subliniat Verejan.

Alegerile anticipate ale primarului municipiului Bălți se vor desfășura în același timp cu alegerile din Chișinău, precum și în alte localități mai mici. Partidul „ȘOR” și-a nominalizat deja candidații pentru alegerile din Chișinău și Bălți.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.08.2018 09:30 Nicolae Negru Împotriva tragediilor anacronice

10.08.2018 09:27 Nicolae Negru Oligarho-unioniștii, oligarho-europen...

06.08.2018 09:30 Nicolae Negru Unor colegi

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md