09:01:44 18.09.2019
 
Stiri

Igor Dodon, mesaj pentru funcționari, militari și angajați ai structurilor de forță: „Moldova are viitor”

Politică 13.06.2019 09:46 Vizualizări1020 Autor: Ziarul National
Igor Dodon, mesaj pentru funcționari, militari și angajați ai structurilor de forță: „Moldova are viitor”

După îndemnurile Maia Sandu la adresa funcționarilor să nu „îndeplinească ordinele ilegale ale lui Plahotniuc” și să treacă de partea noii puterni, un apel similar a lansat și președintele Igor Dodon.

„Republica Moldova nu va mai fi așa cum a fost până la 8 iunie 2019. Moldova pășește într-o nouă eră! Moldova are viitor!”, îi încurajează Dodon pe funcționari, militari și angajați ai structurilor de forță să recunoască public noua guvernare.

„Partidul Democrat și reprezentanții săi nu mai au dreptul să se numească guvernare. Cei trei ani de guvernare distructivă a democraților s-au finalizat! Republica Moldova nu va mai fi așa cum a fost până la 8 iunie 2019.

Sunt convins că cetățenii noștri nu vor permite PDM să guverneze țara și mai departe. Ba mai mult, și democrații înțeleg acest lucru, cu excepția conducerii partidului care, nu se știe de ce, continuă să-și facă iluzii.

Noua guvernare legitimă este susținută de principalii noștri parteneri externi: Rusia, Canada, statele europene, Comisia Europeană, Consiliul Europei și altele. În asemenea condiții, unica decizie corectă va fi transmiterea pașnică a puterii către noul Parlament și Guvern legitim.

În context, mă adresez tuturor funcționarilor publici, colaboratorilor structurilor de forță, militarilor: dumneavoastră puteți deveni elementul de bază care va lansa procesul de transmitere pașnică a puterii, dumneavoastră puteți salva țara de destabilizare!

În fiecare minister, departament, agenție, luați decizii de recunoaștere a noului Guvern și declarați public despre aceasta. Vă garantez că nimeni nu vă va pedepsi pentru aceasta!

De asemenea, mă adresez către conducătorii instituțiilor de stat, ministerelor, departamentelor, către procurori și judecători, inclusiv celor de la Curtea Constituțională: pe mulți vă cunosc personal și sunt convins că printre dumneavoastră sunt persoane oneste și corecte. Mai bine demisionați, nu trebuie să fiți complicii uzurpatorilor!”, a scris Dodon pe Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante
Top stiri

pt Dondown 13.06.2019 10:56

Moldova paote avea viitor, dar fara tine.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.09.2019 09:27 Nicolae Negru O sută de zile cu Dodon sau restabili...

13.09.2019 09:10 Nicolae Negru Maia Sandu va merge la Moscova de bun...

09.09.2019 09:09 Nicolae Negru Congresul PD: resetare sau resemnare?...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să-i ofere „o autonomie foarte puternică” Transnistriei, așa cum a anunțat președintele Igor Dodon, ca soluție pentru reglementarea conflictului transnistrean?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md