09:57:12 21.09.2017
Stiri

Greşeala pe care sigur şi tu o faci când prepari usturoiul

Știri 08.09.2017 09:20 Vizualizări631 Autor: Ziarul National
Greşeala pe care sigur şi tu o faci când prepari usturoiul Sursa: realitatea.net

Usturoiul nepreparat corespunzător îşi pierde proprietăţile. Dacă urmează să găteşti cu usturoi, e bine să eviţi anumite greşeli.

Nu puneți usturoiul în tigaia încinsă sau să fiarbă deoarece căldura neutralizează beneficiile care oferă sănătate din alicină.

Pentru a păstra o parte din proprietățile de vindecare ale alicinei, mulți oameni de știință sugerează tocarea sau tăierea în cuburi a usturoiului apoi lăsarea acestuia timp de 10 minute pentru ca enzima să lucreze înainte ca alicina să fie neutralizată de căldură.

Data viitoare când gătiți, asigurați-va că primul lucru pe care îl faceți este să mărunțiți usturoiul apoi să îl lăsați așa până când aveți și restul ingredientelor gata.

Sursa: realitatea.net

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!





Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
20.09.2017 12:20 Nicolae Negru Lupul sătul al propagandei ruse și oa...

18.09.2017 09:00 Nicolae Negru Să tragem o linie, răspuns lui Consta...

15.09.2017 09:17 Nicolae Negru „Stataliștii” care demolează „statali...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md