Greşeala pe care sigur şi tu o faci când prepari usturoiul
Usturoiul nepreparat corespunzător îşi pierde proprietăţile. Dacă urmează să găteşti cu usturoi, e bine să eviţi anumite greşeli.
Nu puneți usturoiul în tigaia încinsă sau să fiarbă deoarece căldura neutralizează beneficiile care oferă sănătate din alicină.
Pentru a păstra o parte din proprietățile de vindecare ale alicinei, mulți oameni de știință sugerează tocarea sau tăierea în cuburi a usturoiului apoi lăsarea acestuia timp de 10 minute pentru ca enzima să lucreze înainte ca alicina să fie neutralizată de căldură.
Data viitoare când gătiți, asigurați-va că primul lucru pe care îl faceți este să mărunțiți usturoiul apoi să îl lăsați așa până când aveți și restul ingredientelor gata.
Sursa: realitatea.net
Percheziții la doi PROCURORI cercetați PENAL pentru îmbogățire ilicită
IMPORTANT pentru călători: Dacă aveți un zbor de la Chișinău, trebuie să ajungeți la Aeroportul Internațional Chișinău cu trei ore înainte de decolare
VOT FINAL // Controalele abuzive pentru antreprenori, eliminate de către Parlament: Economii de aproape 70 de milioane de lei pe an