GREŞEALA pe care o fac toate gospodinele când fierb fasole
Amanda Rose, psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale.
Leguminoasele – fasolea, soia, năutul, lintea, arahidele sunt bogate în minerale, însă, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimilează aproximativ jumătate din cantitatea nutrienţilor.
Iată cum trebuie preparată fasolea:
- Combinaţi apa clocotită cu apa filtrată şi turnaţi peste fasole până acoperiţi complet boabele. Faceţi asta cu o zi înainte de a găti propriu-zis fasolea şi puneţi vasul într-un loc cald.
- Păstraţi apă fierbinte într-un termos şi pe măsură ce boabele absorb apa, completaţi din nou până sunt acoperite complet.
Sursa: bzt.ro
Rusia pregătește acte VIOLENTE DE SABOTAJ pe tot continentul. Toate guvernele din Europa au primit informații de la serviciile SECRETE despe planurile lui Putin ,, E vorba de aruncări în aer și distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european"
VIDEO // Natalia Barbu, în rochie albă la ceremonia de deschidere a noului sezon Eurovision: O zi până la semifinala în care reprezentanta R. Moldova din acest an va evolua pe scena competiției muzicale
HARTĂ, PROGRAM // 9 mai, Ziua Europei la Chișinău, inaugurată de președinta Maia Sandu și comisarul european Johannes Hahn: Ce evenimente vor avea loc joi în centrul Chișinăului, dar și în alte regiuni ale R. Moldova