00:23:37 25.09.2020
 
Stiri

Greceanîi i-a raportat Ambasadorului rus despre încheierea sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului: „Rămâne constant caracterul strategic al cooperării moldo-ruse și prieteniei între popoarele noastre”

Actualitate 23.07.2020 16:40 Vizualizări1210 Autor: Ziarul National
Greceanîi i-a raportat Ambasadorului rus despre încheierea sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului: „Rămâne constant caracterul strategic al cooperării moldo-ruse și prieteniei între popoarele noastre”


Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov, pe care l-a asigurat de faptul că „prietenia între popoarele noastre” are „un caracter constant”.

„Zinaida Greceanîi a remarcat că, deși criza pandemică a ajustat colaborarea dintre țările noastre pe plan bilateral și internațional, rămâne constant caracterul strategic al cooperării moldo-ruse și prieteniei între popoarele noastre, precum și interesul autorităților Moldovei pentru consolidarea continuă a acestora.

În altă ordine de idei, a fost discutată situația politică din țara noastră și activitatea forului Legislativ. Spicherul l-a informat pe Ambasadorul rus despre încheierea sesiunii de primăvară-vară din anul curent, menționând totodată că deputații continuă activitatea, inclusiv în cadrul comisiilor permanente”, se arată într-un comunicat al Parlamentului.

CITIȚI și Cine l-a rugat pe Ambasadorul Neguță să discute la Moscova despre modificarea Constituției R. Moldova? Munteanu: „Dodon ar dori să transmită aliaților săi de la Kremlin că ar fi capabil să inițieze modificări la Constituție"

Greceanîi și Vasnețov au mai discutat despre cooperarea interparlamentară, coordonarea acțiunilor în combaterea pandemiei COVID-19, susținerea cetățenilor ambelor state „în acest context dificil”, dar și „intensificarea interacțiunii moldo-ruse pe toate dimensiunile”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Nicolae 23.07.2020 17:10

Ce slugarnicie de cea mai joasa speta ! Ti se face sila si nu alta ! Aia ocupa teritoriul moldovanilor si asta le canta glorie vesnica ! O bataie de joc !...

ion 23.07.2020 17:58

Kuliok: "Eu scriam...Eu scriam era țîță. Eu tot timpul scriu notele lui Putin". RMolotov a ramas gubernie ruseasca.

Ion 23.07.2020 18:28

Mai bine gubernie ruseasca dacat slugi a rapanosilor romani!

Tarnacop 23.07.2020 21:29

Am aflat de la o cunostinta, ca Zina-Carabina si votanta lui Timofti, mai este numita si SUHOFRUCTUL lui Putin. Oare asa sa fie ?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

18.09.2020 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // E posibilă refacerea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md