13:30:07 21.07.2024
Stiri

Bebelușii născuți în luna decembrie sunt SPECIALI, lucru dovedit științific!

Știri 25.12.2018 12:02 Vizualizări2114 Autor: Ziarul National
Bebelușii născuți în luna decembrie sunt SPECIALI, lucru dovedit științific! sursa: google.ro


Perioada anului în care orice bebeluș vine pe lume e strâns legată de personalitatea sa!

Cel puțin asta e părerea oamenilor de știință, pentru că în urma unui studiu a fost descoperit că bebelușii născuți în luna decembrie sunt speciali. Acest fapt mai puțin cunoscut, dar foarte inedit, a fost dovedit științific!

Mămicile care au adus pe lume un bebeluș în luna decembrie se pot aștepta la foarte multe caracteristici de bine din partea copiilor. Odată ce micuții vor crește, se observă și adevărata lor personalitate. Alături de acest fapt mai stă și sănătatea copilului, dar și abilitățile sale native.

Bebelușii născuți în luna decembrie par însă că ar avea o steluță norocoasă ce veghează asupra lor. Micuții sunt cu totul deosebiți deoarece prezintă câteva caracteristici aparte.

Sunt mai calmi!

Ca să poată ajunge la o asemenea concluzie, experții de la o universitate din Budapesta au studiat un grup de 366 de studenți. Cei născuți în ultimele luni de toamnă și în prima de iarnă erau cei care aveau tendința să fie mai calmi și mai echilibrați, față de colegii care s-au născut în prima parte a anului. Așadar, copiii născuți în luna decembrie sunt mai puțin agitați și nu au atât de multe fluctuații ale dispoziției.

Sunt feriți de anumite boli!

Oamenii de știință mai consideră că bebelușii născuți în luna decembrie sunt mai puțin predispuși să se îmbolnăvească de maladii cardiace. Atunci când ajung la maturitate, ei sunt feriți mai ales de bolile de inimă. Într-un studiu efectuat în 2015, în Statele Unite, au fost analizați 1,75 de milioane de participanți născuți între 1990 și 2000.

Când au fost centralizate datele și notate afecțiunile participanților la studiu, s-a aflat că cei născuți între lunile septembrie și decembrie au avut mai puțin de suferit din pricina problemelor cardiace, spre deosebire de alți participanți care s-au născut în primele opt luni ale anului.

Pot deveni buni atleți!

Alte studii efectuate de către savanți au mai arătat și un alt aspect interesant al micuților care vin pe lume în luna decembrie. La vârsta adolescenței, dar și la maturitate, ei încep să aibă o anumită înclinație spre sport.

În anul 2014, experții din Marea Britanie au descoperit că luna în care s-a născut un copil are și un rol semnificativ în forța musculară, dar și în abilitatea de a alerga sau în general de a face efort. Concluzia a fost aceea că micuții născuți în luna decembrie au mai multă forță fizică. Astfel că mămicile care nasc în ultima luna din an trebuie să se aștepte ca bebelușii lor să fie talentați la multe sporturi.

Sursa: dailymail.co.ukParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md