00:11:47 21.08.2018
 
Stiri

FOTO, VIDEO // Un nou proiect realizat de Partidul „ȘOR” - iluminarea străzilor din satul Pohorniceni

Alegeri 2018 11.04.2018 13:33 Vizualizări1489 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // Un nou proiect realizat de Partidul „ȘOR” - iluminarea străzilor din satul Pohorniceni

La fel ca și municipiul Orhei, satul Pohorniceni din raionul Orhei, a devenit cea mai iluminata localitate din R. Moldova. Acest lucru a fost posibil grație programului „Uniunea Orheiul Nou”, inițiat în toamna anului trecut de liderul Partidului „ȘOR” și primarul orașului Orhei, Ilan Șor, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice.

Potrivit sursei citate, în localitate au fost instalate zeci de kilometri de cablu nou, peste 230 de lămpi LED care nu consumă multă energie electrică și au fost modernizate substațiile electrice.

La evenimentul de inaugurare a proiectului au venit majoritatea sătenilor, care i-au mulțumit lui Ilan Șor pentru că nu vor mai fi nevoiți să meargă pe timp de noapte prin beznă pe străzile localității.

„Iluminarea satului Pohorniceni este deja al treilea proiect finalizat cu succes al programului „Uniunea Orheiul Nou”. În luna martie curent a fost inaugurat primul proiect din cadrul programului - terenul de joacă din satul Brănești, iar în luna aprilie și copii din satul Furceni au beneficiat de o asemenea zonă de agrement. Scopul programului „Uniunea Orheiul Nou” este de a spori nivelul de trai în localitățile raionului. Mecanismul de acțiune este unul simplu: după ce localitatea a aderat la program, ei înaintează problemele cu care se confruntă, ulterior consiliul aprobă planul de acțiuni pentru a rezolva problema existentă. Toate proiectele sunt implementate la cererea locuitorilor și sunt absolut gratuite”, arată sursa citată.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md