14:23:50 15.06.2024
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR”, cu sprijinul lui Petru Jardan, a mai organizat un CONCERT: „Peste 10 mii de chișinăueni au venit la concertul lui Stas Mihailov”

Partide/Comunicate 09.01.2019 10:40 Vizualizări1853 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR”, cu sprijinul lui Petru Jardan, a mai organizat un CONCERT: „Peste 10 mii de chișinăueni au venit la concertul lui Stas Mihailov” facebook/Partidul Șor


Peste 10 mii de locuitori ai municipiului Chișinăului, dar și din afara capitalei, au participat marți, 8 ianuarie, la un megaconcert al interpretului rus Stas Mihailov. Concertul, care a avut loc pe Aeroportul Internațional Chișinău, la intrarea din partea aerogării vechi, și a fost organizat cu sprijinul directorului general „Avia Invest”, Petru Jardan, și al Partidului Politic „ȘOR”.

Cei prezenți la concert, în ciuda temperaturilor scăzute, au cântat și dansat sub acordurile pieselor starului rus. Alături de interpretul din Rusia, în scenă au urcat Ilan Șor și Petru Jardan, care au fredonat melodiile acestuia.

Concertul a fost gratuit, iar la inițiativa reprezentantului Partidului „ȘOR”, Petru Jardan, a fost organizat și transport gratuit pentru toți doritorii. De asemenea, pentru participanți la concert au fost amenajate corturi, la care se oferea gratuit ceai.

De menționat că acesta a fost cel de-al patrulea concert susținut de Stas Mihailov în R. Moldova în ultimele săptămâni, în parteneriat cu Partidul Politic „ȘOR”. Primul a avut loc la Orhei, cu prilejul inaugurării Târgului de Crăciun la parcul de distracții „OrheiLand”. Alte două concerte au avut loc în chiar a doua zi a noului an, în două localități diferite - Comrat și Bălți, adunând zeci de mii de fani.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md