14:03:23 24.02.2018
Stiri

FOTO // Dodon și-a dus oaspeții de la cumetrie la... Președinție

Politică 24.07.2017 11:50 Vizualizări5147 Autor: Ziarul National
FOTO // Dodon și-a dus oaspeții de la cumetrie la... Președinție

După ce și-a sărbătorit cumetria fiului mai mic în acest weekend la Reședința de stat de la Condrița, președintele Igor Dodon și-a invitat unii oaspeți de la sindrofie și la Președinție.

„Am avut o întrevedere cu bunul meu amic, deputatul în Duma de Stat a Adunării Federale a Federaţiei Ruse de legislatura a VI şi a VII, adjunctul liderului fracţiunii „Spravedlivaia Rossia” în Duma de Stat de legislatura a VI şi a VII, Oleg Anatolievici Nilov. Am discutat aspecte ce ţin de relaţiile bilaterale moldo-ruse în contextul evenimentelor de ultimă oră, precum şi perspectivele de dezvoltare a acestora”, anunță Igor Dodon pe Facebook, unde postează fotografii din interiorul Președinției cu familia lui Nilov.Menționăm că familiile Dodon și Nilov prietenesc de mai mult timp. În iunie curent, familia președintelui a mers la odihnă în Karelia, iar vacanța și-a petrecut-o alături de Nilov.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dragos 24.07.2017 11:55

Hidoase fiinte! Taratoare muscale! Maidanezul kremlinez Dodon-bufon, paznic de closet presidential printr-o ironie a istorei si a Mafiei Plaha, actioneaza pervers.

Tarnacop 24.07.2017 12:38

Nivelul intelectual a unui fraer fudul.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md