13:13:43 02.10.2023
Stiri

FOTO // Cum a fost ÎNTÂMPINATĂ Maia Sandu la Palatul Elysee de către Emmanuel Macron. Igor Dodon nici nu visa la așa ceva când era președinte

Actualitate 12.11.2021 18:49 Vizualizări5901 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum a fost ÎNTÂMPINATĂ Maia Sandu la Palatul Elysee de către Emmanuel Macron. Igor Dodon nici nu visa la așa ceva când era președinte


Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, în cadrul vizitei pe care o efectuează în aceste zile la Paris, cu ocazia participării la Forumul Păcii.

Citește și: DEZVĂLUIRI despre „întrevederile” lui Igor Dodon cu liderii altor state: „Îi pândeşte când ies de la WC”

„Am avut astăzi, la Paris, o întrevedere cu președintele Franței, Emmanuel Macron, cu care am discutat mai multe subiecte ce vizează intensificarea relațiilor noastre bilaterale. Am discutat despre oportunitățile de cooperare cu Franța în domeniul infrastructurii, digitalizării, securității și eficienței energetice. Ne bucurăm că Agenția franceză de dezvoltare (AfD) și-a început deja activitatea în țara noastră și că va finanța inclusiv proiecte de infrastructură locală, irigare și împădurire”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.
Totodată, Macron s-a arătat deschis pentru a ajuta autoritățile de la Chișinău să combată corupția.„În acest context, am discutat despre dezvoltarea colaborării dintre organele de drept din statele noastre. Valorificarea acestor eforturi ne va permite să restabilim funcționarea justiției în R. Moldova și să ne axăm în continuare pe dezvoltarea potențialului țării noastre. Franța este un partener strategic important pentru noi și o țară prietenă care sprijină eforturile de curățire a statului și dezvoltare după model european a R. Moldova”, a conchis Maia Sandu.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md