23:20:18 24.06.2024
Stiri

FOTO // Celebrul actor Marius Manole și-a deschis SUFLETUL în fața publicului din Chișinău, în cadrul „Întâlnirile TVR Moldova”: „Acum ori niciodată! Asta îmi spun de fiecare dacă când calc pe scenă”

Actualitate 31.03.2023 13:14 Vizualizări3026 Autor: Ziarul National
FOTO // Celebrul actor Marius Manole și-a deschis SUFLETUL în fața publicului din Chișinău, în cadrul „Întâlnirile TVR Moldova”: „Acum ori niciodată! Asta îmi spun de fiecare dacă când calc pe scenă”


Talentatul și carismaticul actor Marius Manole, invitat la „Întâlnirile TVR Moldova”, le-a sugerat celor prezenți la serata culturală să acționeze și să nu renunțe niciodată, pentru că singurul lucru important în viață este să fim fericiți și să facem ce ne place.

Publicul a avut ocazia să adreseze propriile întrebări și l-a aplaudat minute în șir pe actorul român. Evenimentul moderat de jurnalista Natalia Catan a avut loc la Teatrul Fără Nume din Chișinău și va difuzat la TVR Moldova.

Marius Manole şi-a amintit de unde a pornit, a vorbit despre copilărie, adolescență, anii de studenție și experiențele trăite în teatru.

,,Uneori, un premiu care vine prea devreme s-ar putea să te nenorocească pentru toată viața. Actoria este o meserie în care în fiecare seară trebuie să fii perfect pe scenă, pentru că s-ar putea să fie un spectator care vine pentru prima dată la teatru și tu, dacă joci prost, l-ai putea dezamăgi”, a mărturisit actorul.

Totodată, Marius Manole a confirmat că cea mai mare pasiune a vieții sale este teatrul și dacă și-ar lua viața de la capăt nu ar schimba nimic. ,,Libertatea din cap vine din lectură, din cultură. Suntem suma întâlnirilor noastre, dar trebuie să deschizi ochii pentru a le vedea. Când avem premieră la teatru e ca atunci când pleci la război. Ai nevoie de un camarad lângă tine. Cred că orice compromis în viață se plătește, iar actorii nu au voie să-și înșele publicul”.

Întrebat ce îi lipsește cel mai mult, el a spus că doar timp. „Îmi lipsește timpul. Dacă s-ar putea, aș vrea ca ziua să aibă 54 de ore, în rest, am de toate. Îmi este frică de boală și de singurătate. A fi neputincios și a avea nevoie de îngrijire este îngrozitor”.

Proiectul „Întâlnirile TVR Moldova” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalități de referință ale culturii din tot spațiul românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru discuții de suflet.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md