03:51:06 14.07.2024
Stiri

FOTO // „Am impresia că am născut un extraterestru”. Ce au scos medicii din abdomenul unei tinere care părea însărcinată în luna a noua

Știri 23.05.2017 20:03 Vizualizări3496 Autor: Ziarul National
FOTO // „Am impresia că am născut un extraterestru”. Ce au scos medicii din abdomenul unei tinere care părea însărcinată în luna a noua Sursa: stirilekanald.ro


Coşmarul unei tinere în vârstă de 24 de ani care părea însărcinată în luna a noua a luat sfârşit după ce medicii au supus-o unei intervenţii chirurgicale prin care i-au extirpat un chist ovarian de peste patru kilograme.

Keahnee Tioke este o tânără în vârstă de 24 de ani din Noua Zeelandă a cărei viaţă s-a transformat într-un adevărat coşmar. Totul a început în urmă cu doi ani, după ce medicii i-au extirpat un chist ovarian de dimensiunea unei mingi de golf.

Acum doi ani, tânăra a ajuns la spital cu dureri cumplite şi cu imposibilitatea de a se mai mişca. În urma analizelor, medicii au descoperit că Tioke avea un chist ovarian mare cât o minge de golf. Acesta a fost extirpat, iar tânăra a crezut că a scăpat de ceea ce îi provoca dureri crunte, în special în perioada menstruaţiei.

După șase luni de la operaţie, tânăra a început să aibă din nou dureri cumplite, iar medicii au crezut că suferă de lupus şi au început să o trateze cu medicamente specifice acestei afecţiuni. În momentul în care burta ei arăta că o minge de fotbal, fata a crezut că a rămas însărcinată şi a făcut un test de sarcină. În mod surprinzător, acesta a ieşit negativ.

Dar, burta ei continua să crească în fiecare zi, până când ajunsese să arate ca a unei femei gata să nască.
În urma unei ecografii, medicii au realizat că era vorba de un nou chist ovarian care se extinsese cu rapiditate. În câteva luni, acesta ajunsese să cântărească 4.9 kilograme. Procedura de extirpare a acestuia a fost una extrem de complicată, iar tânăra a fost informată că şansele de reuşită sunt de 50%.

Din fericire, operaţia a fost un succes. Medicii i-au spus tinerei că, dacă ar mai fi stat două săptămâni, ar fi murit.

„Am impresia că am născut un extraterestru”, a declarat tânăra care nu are voie să rămână însărcinată în următorii cinci ani, scrie Daily Mail.

Sursa: stirilekanald.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md