14:44:58 16.06.2019
 
Stiri

CURIOZITĂȚI // Există în România un „colț de Rai” în care dispar toate grijile, toată oboseală, iar funcțiile organismului se regenerează instant

Știri 19.09.2018 07:30 Vizualizări2533 Autor: Ziarul National
CURIOZITĂȚI // Există în România un „colț de Rai” în care dispar toate grijile, toată oboseală, iar funcțiile organismului se regenerează instant sursa: uti24.ro

Specialiștii sunt de părere că în România se află unele dintre cele mai puternice puncte energetice din întreaga lume. Vorbim despre o încărcătură energetică nemaipomenită, care reușește, în unele cazuri, să declanșeze fenomene pe care oamenii de știință nu le-au putut explica până acum.

Acest loc misterios, unde se întâmplă lucruri cu adevărat incredibile, se află în apropierea Peșterii Ialomița. Vorbim despre „Gura de Răi”, o pantă cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat, unde corpul uman nu obosește, funcțiile fizico-chimice revigorâdu-se numaidecât. Cercetătorii susțin că este vorba despre o anomalie magnetică atipică, ale cărei efecte benefice le resimte din plin organismul uman.

„Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiștii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarței terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o formă atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a știut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătură cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetăm de mai mult timp și care se manifestă printr-o emisie de radiații patogene, încă rămase cu o origine necunoscută”, a spus Vasile Rudan, cercetător roman în domeniul fenomenologiilor de frontieră.

Locul energetic se află pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peștera spre Doamnele. O altă variantă spune că locul magic ar fi pe ruta Cabana Omu – Peștera, tot pe creasta Doamnelor. Sunt șanse minime ca un călător neexperimentat să găsească locul cu pricina, însă din spusele celor care l-au descoperit, acolo se întâmplă magie adevărată, scrie uti24.ro.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2019 09:20 Nicolae Negru Frau Maia Sandu, ieșind din burta PSRM

13.06.2019 11:53 Nicolae Negru Nicolae Negru, despre declarația lui ...

10.06.2019 11:38 Ziarul National Victor Chirilă: „Regimul a fost înfrâ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord cu alegerea Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, în funcția de președintă a Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md