13:02:56 03.12.2021
Stiri

EVZ continuă: Imagini COMPROMIȚĂTOARE cu politicieni români, trimise la Moscova de oligarhul Vladimir Plahotniuc

Politică 29.01.2016 09:02 Vizualizări11295 Autor: Ziarul National
EVZ continuă: Imagini COMPROMIȚĂTOARE cu politicieni români, trimise la Moscova de oligarhul Vladimir Plahotniuc


Dezvăluirile din „Evenimentul zilei” legate de șantajul practicat de oligarhul din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, precum și legăturile acestuia cu Mafia rusă sunt confirmate și de Dragoș Nedelcu, un fost jurnalist, extrem de implicat în proiectele lui Sorin Ovidiu Vântu, în Republica Moldova.

CITIȚI ȘI EVZ // Investigația INTEGRALĂ care scoate la lumină legăturile de tip MAFIOT ale lui Plahotniuc cu MAFIA rusească

Acesta ne-a relatat câteva episoade care arată cum afaceristul moldovean, care vrea să devină premierul țării, le-a oferit femei atât lui cât și unor personalități din România, prezente, la Chișinău, în aprilie 2010, într-o seară din preajma lansării postului de televiziune al lui Vântu, Publika TV. Mai mult decât atât, Nedelcu
susține că un fost secretar de stat din Guvernul României ar fi fost filmat, iar o casetă a ajuns în posesia oligarhului.

La scurt timp după dezvăluirile făcute de „Evenimentul zilei”, legate de Vladimir Plahotniuc, vicepreședintele Partidului Democrat Moldovenesc și legătura acestuia cu Mafia rusă, fostul jurnalist, Dragoș Nedelcu, ne-a transmis amănunte incendiare care arată că oligarhul de dincolo de Prut folosea aceleași practici ca și Solntsevskaya Bratva, sindicatul crimei de la Moscova.

Și-a făcut hotel, învățat de mafioții ruși

Dragoș Nedelcu spune despre oligarhul din Republica Moldova că „Vlad Plahotniuc nu e un bărbat bine sau frumos... Mic de înălțime, cu un zâmbet forțat... Pozează în mafiotul periculos, dar e ca și cum te sperie Danny de Vito... Adică, te sperie cu bodyguarzii”. Apoi, el detaliază și ce se întâmplă în cea mai cunoscută locație de cazare din Chișinău.

Dragoș Nedelcu: „Și-a făcut hotelul Nobil din două motive: în primul rând, îi plac femeile. În al doilea rând, așa l-au învățat mafioții ruși. Nu serviciile secrete, așa cum cred unii sau chiar el. E ca și cum vă treziți în mijlocul deșertului cu o sută de femei foarte bune și whiskey de calitate. Ce o să faceți? Refuzați?”.

Clubul „Drive”, fabrica de spălat bani

Referitor la Clubul „Drive”, despre care Dragoș Nedelcu relatează în dezvăluirile sale, era amplasat, până anul trecut, lângă sediul Petrom, din Chișinău, acolo unde a fost director Vladimir Plahotniuc.

Dragoș Nedelcu: „Clubul Drive este fabrica de spălat bani a lui Plahotniuc. El strânge toate fetele frumoase din Moldova și Ucraina, iar rampa lor de lansare e această locație care, la etaj, e ca în filmul «Eyes Wide Shut», cu Tom Cruise și Nicole Kidman. Dacă ești la separeu, tu vezi toată lumea din club, dar pe tine nu te vede nimeni.

Plahotniuc aduce, aici, la grămadă, politicienii, oamenii de afaceri și consultanții din România. Îi filmează pe toți, la gramadă, pentru că planul său e bine stabilit: o casetă pentru el....alta pentru ruși. Oricât de puternic ar fi, Plahotniuc tremură când aude de ruși”.

Oferta lui Plahotniuc: femei superbe

Un alt episod relatat de Dragoș Nedelcu este o întâlnire cu Vladimir Plahotniuc și confirmă dezvăluirile făcute și de fostul premier, Ion Sturza, despre care „Evenimentul zilei” a relatat în ediția de joi, și care arătau că oligarhul moldovean le oferea femei „oaspeților de la București”. Întâmplarea a avut loc, în aprilie 2010, în Hotel Nobil, deținut de afaceristul politician. Era într-o seară din preajma lansării, la Chișinău, a postului Publika TV, televiziunea finanțată de Sorin Ovidiu Vântu.

Dragoș Nedelcu: „Ne întâlnim în separeul de la hotelul Nobil. Mă cazasem, aici, luând apartamentul prezidențial, de vreo 400 de metri pătrați. Masa e rotundă. Are opt locuri. Eu, el (Plahotniuc - n.r.) și șase domnișoare. Superbe toate. Doar una e iubita lui. Restul sunt pentru mine. << Știu că lansați televiziunea și ești cu mai mulți colegi - spunea Plahotniuc. V-am rezervat tot separeul de la Drive în seara asta. Vă rog să vă distrați. Știu că ești periculos. Stai liniștit, apartamentul tău e O.K. >>. Oau... serios?”.

Fostul jurnalist a relatat că acolo se mai aflau Emil Hurezeanu – ambasadorul României în Germania - şi Mihai Tatulici, pe atunci angajaţi ai Realitatea TV, finanțată de Vântu, dar şi Liviu Luca, liderul sindical care avea să fie condamnat la închisoare în „Dosarul Petromservice”. Nedelcu a povestit și despre întâlniri la Hotel Nobil
cu Cozmin Gușă - patronul Realitatea TV - care se afla, în 2010, la Chișinău, în calitate de consilier al lui Plahotniuc.

Încătușat de poliție

Fostul jurnalist a relatat ce a pățit la ieșirea din clubul lui Vladimir Plahotniuc.

Dragoș Nedelcu: „Plec la hotel la 3.00, cu șoferul meu, Paulică. Pe drum, ne oprește poliția: «Unde mergeți?». Să ne distram. «Ne pare rău, dar pașaportul dumneavoastră e expirat». Polițiștii îmi pun cătușele și mă duc la secție. Stau acolo ...nu mă întreabă nimeni, nimic. La 11 dimineața, apare șeful de secție: «Incredibil de mult semănați cu un urmărit internațional. Ne pare rău. Am greșit persoana»”.

Afacerea de la Moscova

Pe lângă afacerile despre care presa din Republica Moldova a consumat atâta cerneală încât ar putea albăstri Prutul, „Evenimentul zilei” a descoperit că Vladimir Plahotniuc a avut o firmă chiar la Moscova. În capitala Rusiei, el a înfiinţat Compania Buchet de Moldova.
Documentele oficiale ale Federaţiei Ruse arată că a fost înregistrată pe data de 16 decembrie 1997 şi a funcţionat pe strada Chelyuskinskaya. În aparență, compania s-ar fi ocupat cu exportul de băuturi alcoolice, iar director era Alexander Maslov.

„L-a filmat pe fostul secretar de stat Răzvan Murgeanu”

Fostul jurnalist Dragoș Nedelcu a relatat o întâmplare care îl are în prim-plan pe Răzvan Murgeanu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Dragoș Nedelcu: „Thiess (Adrian Thiess, om de afaceri și candidat la Primăria Capitalei - n.r.) e prieten cu Răzvan Murgeanu. Vasile Blaga, ministrul Dezvoltării de atunci, îl trimite pe Murgeanu, care era secretar de stat, la Chișinău, pentru că președintele Băsescu promisese ajutor Moldovei. Murgeanu se îmbată la o locație de a lui Plahotniuc, e filmat și apare caseta. Thiess îl sună pe Plahotniuc să-l ajute cu caseta... neștiind dacă e legendă sau adevăr. Plahotniuc nu vrea doar jumătăți de măsură. Îi spune lui Thiess să stea liniștit”.

_______________________________

Vladimir Plahotniuc a fost monitorizat de Interpol între anii 2007 și
2012 pentru legăturile cu Mafia rusă

_______________________________

Contactat de „Evenimentul zilei”, Răzvan Murgeanu a rămas surprins. „Habar nu am avut cine este Vladimir Plahotniuc, până ce l-am văzut, de curând, la televizor. La Chișinău, trimis de Vasile Blaga, nu am fost decât o dată, cu avionul, și m-am întors înapoi, în aceeași zi. Am stat câteva ore, a fost cu mine ambasadorul României. Nu aveam timp să mă îmbăt”, a fost replica lui Murgeanu.

El spune că a mai fost și în alte vizite la Chișinău dar, întotdeauna, era invitat de oficialitățile locale, în locații alese de aceștia. La rândul lui, Adrian Thiess susține că afirmațiile lui Dragoș Nedelcu „sunt elcuberații”. „Îl cunosc pe Vladimir Plahotniuc și nu am auzit de vreo ilegalitate comisă de el. Este absurd ce spune Dragoș Nedelcu. Nu tot cea ce a spus el este adevărat. Ce miză ar fi reprezentat Răzvan Murgeanu, în acel context?”, se întreabă Adrian Thiess.

„Te distrug și pe tine și familia ta”

Dragoș Nedelcu a mai relatat și o întâlnire, de la București, între Vladimir Plahotniuc și Elan Schwarzenberg, afaceristul căutat de procurorii DNA pentru a fi pus sub acuzare în mai multe dosare penale, printre care insolvența Realitatea Media sau cel în care a fost arestat fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Dragoș Nedelcu: „Mă caută la București (Plahotniuc - n.r.). Vântu făcuse o mișcare curioasă și, peste noapte, i-a dat televiziunea lui Elan Schwarzenberg. Elan era, ca și Plahotniuc, tipul de individ care, pentru că îl controla pe Blejnar (Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF - n.r.), se credea regele junglei. Mă văd cu Plahotniuc la ziua lui Thiess, din Herăstrau. Îmi oferă 200.000 de euro să-l ajut să cumpere Publika TV de la Elan, cu un milion. Plusez și îi spun că vreau 500.000 de euro. Plahotniuc zice da. Stabilim că ne vedem cu Elan a doua zi, la Howard Johnson. Ca în filmele cu mafioți, Vlad apare singur. Elan joacă cartea mafiotului local și se lasă așteptat. «Dacă ăsta nu vine în 5 minute, te distrug și pe tine, și familia ta». Hopa! Plahotniuc mă amenința la mine acasă. Apare Elan: «Domnul Plahotniuc, pe mine nu mă interesează nici Moldova, nici Publika TV. Vreau patru milioane și e a dvs.». Elan mă întrebase, înainte, ce să facă. I-am zis să ceară patru milioane de euro. Plahotniuc își bagă scula în patru milioane și trage concluzia că am vrut să-l fac. Îmi spune că am interzis în Moldova. Si așa e!”.

„Toată lumea se îmbată la noi și și-o trage cu fetele șefului. Toți sunt filmați”

Dragoș Nedelcu a povestit și despre „Big-brother”- ul lui Plahotniuc din locațiile sale. Camerele de luat vederi filmau tot ce făceau oaspeții primiți cu „atâta căldură”.

Dragoș Nedelcu: „Mă duc la Drive cu un consultant. Omul lui care, acum, conduce TVR Moldova și încă vreo doi băieți din România. Intrăm la separeu. Îi dau 100 de euro băiatului care ne servea. Devenim prieteni. Îl întreb: «Unde sunt camere ? Știi, sunt însurat și mi-e frică de Armanca». «Peste tot», îmi spune. Îi mai dau 150. Omul mă iubește. «Toată lumea se îmbată la noi și și-o trage cu fetele șefului. Toți sunt filmați ». Vine un malac și-mi spune că n-am voie să vorbesc cu ospătarii”.

Premierul Filat, cu amanta blondă

De-a lungul ultimilor ani, în presa din Republica Moldova, controlată, în mare parte, de Vladimir Plahotniuc, au apărut diferite filmări cu oameni politici sau personalități publice, în ipostaze indecente. Filmările cu tentă sexuală au atins adversari politici ai oligarhului, dar și pe un oficial român. Un exemplu este cel al fostului premier al Republicii Moldova, Vlad Filat. În a doua parte a anului trecut, acesta a fost fost implicat într-un scandal de natură sexuală care pare să fi fost pregătit de Plahotniuc și de anturajul său. Pe un site pentru adulți a fost încărcat un film de 95 de minute, în care un bărbat care seamănă cu Vlad Filat, face sex cu o femeie blondă. În timpul filmării, la minutul 1h: oo min: și 12 sec. bărbatul vorbește cu un interlocutor. Peste foarte puțin timp, la 1:02:51, îl parodiază pe Băsescu și îi spune amantei blonde că Băsescu îi transmite salutări.

Consulul Nuică, cu o brunetă

În urmă cu șapte ani, în 2009, în Republica Moldova a apărut o înregistrare video, trimisă cotidianului Curentul, în care apare consulul României la Chişinău, Ion Nuică (foto), în timp ce întreţine relaţii sexuale cu o tânără brunetă. Imediat, Ministerul Afecrilor Externe de la Bucureşti a confirmat demisia consulului, fără a comenta motivele acestei demisii şi a informat că filmul apărut este irelevant din moment ce consulul era deja demisionar.

Conexiuni periculoase la Klaus Iohannis

Așa cum a dezvăluit „Evenimentul zilei”, Vladimir Plahotniuc, oligarhul acuzat că are legături dubioase cu importanți politicieni și personalități publice din România, a fost monitorizat de Interpol pentru presupuse legături cu gruparea criminală Solntsevskaya Bratva, cel mai puternic sindicat al Mafiei ruse. Presa de la Chișinău relatează despre relațiile dintre Plahotniuc și Renato Usatîi, milionar și primar al orașului Bălți Renato Usatîi ar fi, chiar, partenerul de afaceri al lui Plahotniuc. RISE Project a dezvăluit legăturile pe care Usatîi le are cu lumea interlopă din Moldova, Rusia şi Transnistria. Acesta ar fi agent FSB, serviciul secret al Federaţiei Ruse. Un articol publicat de Victor Roncea a dezvăluit că sora lui Renato Usatîi, Veronica, este căsătorită cu Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria, prieten cu președintele României, Klaus Iohannis, și finanțator al campaniei acestuia. Usatîi a fost interceptat, în iarna 2011-2012, vorbind cu Alexei Bucătari, un lider interlop local cu care se conversa despre Averin Victor Sergheevici, zis „Avera” — membru important al grupării criminale ruse Solnţevskaia.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


PUMNAL 29.01.2016 09:53

Si iarasi PLDMedia isi continua talentul de a acuza fara dovezi ! Un a este cert ca continuie ca mitul minciuni sale de a dezinforma , ramine tot Plahotniuc!! De ce nu avem parte de stiri cum Filat isi proteja averea , cum avea raporturi sexuale prin case inchiriate de mii de lei, cu multa cautata de interpol Olga Romanov!! Unde este dreptatea dara daca se ascunde un si se mituieste alta?!

Daniel 29.01.2016 10:50

scris frumos, dar la sigur nu cred că însuși autorul crede în ceea ce a scris, mereu doar acuzații dar niciodată nici o probă, mulți doresc ca Plahotniuc să fie înlăturat, pentru că acesta e influent și poate să fie și de mai succes, astfel înculcă la mulți, dar multe spuse el îs departe tare de realitate..

Nek 29.01.2016 10:57

ma lingau Plahotnicist, dute de te impusca. Ce vezi publicat aici sunt marturiile unui om si nu talent a cuiva. Iar pe Olga Romanov, tot, terminatul de sef al tau plaho a dato in cautare prin interpol

Nek 29.01.2016 11:02

Nu Daniele, ce se spune de el e floare la ureche. Nu prea indrazneste lumea sa spuna. Mîrlaniile acestei canalii Plahotniuc sunt mult mai grave, si ele mai devreme au mai tirziu vor iesi la iveala

Gandul 29.01.2016 22:01

Are canalia experienta in a plasa fetiscane la produs

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md