07:13:29 17.08.2018
 
Stiri

Dodon pretinde că știe cum poate fi rezolvată problema transnistreană și cere votul locuitorilor din stânga Nistrului pentru socialiști la alegerile din toamnă

Politică 12.04.2018 15:40 Vizualizări1159 Autor: Ziarul National
Dodon pretinde că știe cum poate fi rezolvată problema transnistreană și cere votul locuitorilor din stânga Nistrului pentru socialiști la alegerile din toamnă

Pentru soluționarea problemei transnistrene, ar fi necesar ca socialiștii să câștige alegerile parlamentare din toamnă, inclusiv cu votul celor din stânga Nistrului, susține președintele Igor Dodon.

„Eu sper că, la sfârșitul anului curent, vom avea majoritatea în Parlament, care va lucra în comun cu președintele”, a declarat șeful statului în cadrul „Lliniei directe” de la Accent TV.

Igor Dodon a spus că un „moment important” în rezolvarea conflictului transnistrean este stabilirea viitorului statut al Transnsitriei – „autonomie, structură federală etc”.

Potrivir șefului statului, acum ar fi necesare „acțiuni concrete” pentru soluționarea înțelegerilor la care s-a convenit în cadrul întrevederilor anterioare – recunoaștrea diplomelor, numerelor de înmatriculare a automobilelor, restabilirea legăturii de telefonică fixă.

În cadrul aceleiași emisiuni, Dodon a sugerat că victoria socialiștilor din toamnă depinde și de „votul transnistrenilor”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Licu 12.04.2018 18:31

Foarte ciudat ca dupa atitea probleme cu rusofonii care sunt o minoritate sub 20% prin RM cineva sa voteze partidul lor din cei 80% ramasi !... Asta zice multe de caracterul maldavanilor si de verticalitatea prin comparatie a ucraineenilor si georgienilor care i-au dezintegrat/ interzis chiar ca prezenta politica si chiar sociala. Cu asa populatie maldafana vrea RO sa se uneasca ? Sa ne mai gindim odata la hidosenia mancurtului supus si umil calaului si votant devotat si a maldavanului cersind robia muscala !...Rusine pentru fiecare vot dat acestor fascisti in blana socialista acestor cozi de topor dupa parerea mea.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.08.2018 09:30 Nicolae Negru Împotriva tragediilor anacronice

10.08.2018 09:27 Nicolae Negru Oligarho-unioniștii, oligarho-europen...

06.08.2018 09:30 Nicolae Negru Unor colegi

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md