18:02:59 19.05.2024
Stiri

Dodon, potențial candidat pentru funcția de PRIMAR general, HUIDUIT în fața Primăriei Chișinău: „Când poporul ajunge să te hulească în plină zi, în centrul orașului, nu ai de făcut decât un singur lucru - să te retragi din viața publică”

Actualitate 18.05.2023 13:59 Vizualizări3416 Autor: Ziarul National
Dodon, potențial candidat pentru funcția de PRIMAR general, HUIDUIT în fața Primăriei Chișinău: „Când poporul ajunge să te hulească în plină zi, în centrul orașului, nu ai de făcut decât un singur lucru - să te retragi din viața publică”


Fostul președinte al R. Moldova, inculpatul Igor Dodon, a fost astăzi huiduit de câțiva oameni în fața Primăriei Chișinău, în momentul în care anunța că Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) va avea propriul candidat pentru funcția de primar general. Fostul pretor al sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, consideră că aceste huiduieli semnifică faptul că Dodon trebuie să dispară din viața publică și nici să nu se gândească să candideze la alegerile din toamnă.

„Dodon a fost huiduit astăzi chiar în centru Chișinăului, când spunea că PSRM va avea propriul candidat la Primăria capitalei. Când poporul ajunge să te hulească în plină zi, în centrul orașului, nu ai de făcut decât un singur lucru - să te retragi din viața publică. Dacă Dodon ar avea bun-simț, ar înțelege că nu mai poate păcăli pe nimeni. Ani de zile a avut posibilitatea să facă ceva pentru R. Moldova. Nu a făcut, dar a făcut pentru el și pentru câțiva apropiați”, a menționat vicepreședintele Partidului Social Democrat European (PSDE).

Potrivit lui, Primăria Chișinău trebuie să iasă de sub dominația socialiștilor, „a oamenilor care au spus mereu că trebuie să ne plecăm în fața Moscovei”.

Citește și: Inculpatul Dodon DESFIINȚEAZĂ „toate reușitele” lui Ion Ceban și îi aruncă mănușa chiar în fața Primăriei Chișinău. Fostul președinte ar putea candida pentru funcția de PRIMAR general al capitalei

„Nimeni nu va uita când Ion Ceban și Dodon spuneau că vor ruperea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. Primăria Chișinău are nevoie de un primar care să fie bun gospodar și să deschidă cât mai multe parteneriate cu primăriile orașelor europene”, a conchis Vadim Brânzaniuc.

De menționat că Igor Dodon nu a exclus astăzi că ar putea candida pentru funcția de primar general al capitalei. Dodon s-a declarat convins că Ion Ceban nici nu va accede în turul II al scrutinului programat să aibă loc în toamna curentă.


Stiri relevante
Top stiri
19.05.2024 10:33 522 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md