22:05:25 18.02.2020
 
Stiri

DOC // Lista celor mai ONEȘTI contribuabili din R. Moldova: Au scăpat de controale fiscale în următorii doi ani

Economie 10.10.2019 13:18 Vizualizări1525 Autor: Ziarul National
DOC // Lista celor mai ONEȘTI contribuabili din R. Moldova: Au scăpat de controale fiscale în următorii doi ani Europa Liberă
Piața din Cahul


Treizeci și trei de agenți economici din R. Moldova au fost declarați de Serviciul Fiscal de Stat (SFS) cei mai onești contribuabili în 2019 și le-au fost oferite diplome.

În lista contribuabililor onești au fost incluși agenții economici care nu au avut încălcări în cadrul controalelor efectuate în ultimul an de către inspectorii fiscali, nu au admis restanțe la bugetul public național, iar în ultimii trei ani consecutiv au obținut venituri impozabile în fiecare an, suma obligațiilor calculate pe parcursul perioadelor examinate a constituit cel puțin 10% din suma totală a veniturilor declarate, iar salariul mediu al angajaților a depășit salariul mediu lunar pe economie.

Totodată, aceștia au prezentat la timp dările de seamă fiscale, rapoartele de calculare a primelor de asigurare obligatorii de asistență medicală și declarațiile privind calcularea și utilizarea contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii.

Drept premiu, SFS anunță că acești agenți economici vor fi scutiți, în următorii doi ani de la înmânare, de controale fiscale prin metoda verificării totale și tematice inițiate de autoritatea fiscală, cu condiția că agentul economic nu își va schimba comportamentul fiscal.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.02.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Tătucul Dodon simte ...

14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

10.02.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Candidatul comun al ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md