19:56:42 24.02.2021
 
Stiri

DOC // Circulația rutieră pe strada Sfatul Țării, în preajma Președinției și Parlamentului, REDESCHISĂ: „Străzi blocate ani la rând pentru confortul unor politicieni se redeschid pentru cetățeni”

Actualitate 22.01.2021 11:38 Vizualizări1285 Autor: Ziarul National
DOC // Circulația rutieră pe strada Sfatul Țării, în preajma Președinției și Parlamentului, REDESCHISĂ: „Străzi blocate ani la rând pentru confortul unor politicieni se redeschid pentru cetățeni”


Circulația turieră pe strada Sfatul Țării din centrul Chișinăului, în preajma Președinției și Parlamentului, mai exact tronsonul dintre str. 31 august 1989, str. Columna și pe str. Maria Cebotari, a fost redeschisă începând de vineri, 22 ianuarie.

Șoferii vor putea circula în zona respectivă, după ce Președinția Maiei Sandu a făcut un demers în acest sens, iar în scurt timp va fi deschisă pentru automobile și str. Maria Cebotari, între str. 31 august și bd. Ștefan cel Mare.„Trăim într-o țară liberă și cetățenii au dreptul să meargă fără a le fi îngrădită circulația din motive neclare. Drumurile nu sunt bunul unor oameni, ci aparțin tuturor cetățenilor. Străzi blocate ani la rând pentru confortul unor politicieni se deschid pentru cetățeni. La începutul lunii ianuarie, Președinția a făcut o solicitare către SPPS să reevalueze rostul închiderii circulației auto pe strada Sfatul Țării, în preajma Președinției și Parlamentului (...). În urma acesteia, SPPS a solicitat autorităților publice locale să redeschidă aceste străzi pentru circulația auto. Salut decizia anunțată public a autorităților publice locale de a redeschide aceste segmente de circulație, care anterior erau blocate. De azi indicatoarele au fost schimbate, iar circulația pe Sfatul Țării a fost redeschisă. În curând va fi deschisă pentru automobile și str. Maria Cebotari, între str. 31 august și bd. Ștefan cel Mare”, a comentat secretarul general al Aparatului prezidențial, Andrei Spînu.

Primăria municipiului Chișinău anunță că în curând vor fi redeschise și alte tronsoane de străzi din zonă: pe str. Maria Cebotari, în perimetrul str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt; modificarea sensurilor de circulație pe strada S. Lazo, într-un singur sens, pe direcția de deplasare spre str. Mihail Kogălniceanu; str. Maria Cebotari cu direcția de circulație în sens unic - din str. Mihail Kogălniceanu spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2021 08:19 Ziarul National APELUL lui Alecu Reniță pentru Maia S...

22.02.2021 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Moscova îi spune Chi...

19.02.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul minoritar a...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md