00:23:54 23.05.2024
Stiri

Doar două linguri pe zi din acest preparat te ajută să arzi surplusul de GRĂSIME ABDOMINALĂ în decurs de două săptămâni

Știri 27.09.2016 16:01 Vizualizări2020 Autor: Ziarul National


Doar două linguri pe zi din acest preparat te ajută să arzi surplusul de GRĂSIME ABDOMINALĂ în decurs de două săptămâni Sursa: secretele.com

Principalul vinovat al depozitării grăsimilor în zona abdominală este aşa-zisul sindrom de intestin leneş. Această boală încetineşte procesul de ardere a grăsimilor şi procesul natural de detoxifiere a organismului.


Arderea grăsimilor implică de fapt două procese interconectate: lipoliza şi oxidarea. Lipoliza presupune eliberarea de molecule de energie stocată (acizi graşi) în sânge de către celulele adipoase, în timp ce oxidarea presupune arderea acizilor graşi de către celule.

Principala metodă a corpului de stimulare a lipolizei constă în producerea de adrenalină sau noradrenalină, ambele catecolamine cunoscute. Aceste chimicale ajung la celulele adipoase şi se ataşează de receptori. Ataşarea catecolaminelor de celulele adipoase determină eliberarea acizilor graşi depozitaţi pentru ca celelalte celule să poată folosi aceşti acizi graşi pe post de combustibil.

Avem însă o soluţie naturală la îndemână pentru accelerarea arderilor de grăsime. Este vorba de o băutură preparată în casă ce trebuie să înlocuiască micul dejun.

Iată reţeta de preparare:

Ingrediente:

- 150 g de hrean
- 3 lămâi
- 3 linguri de miere
- 2 linguriţe de scorţişoară

Instrucţiuni:

Pasează bine hreanul în robotul de bucătărie. Taie între timp lămâile nedecojite în felii, îndepărtează-le seminţele şi pune-le şi pe ele în procesorul de alimente. Amestecă ingredientele bine până la omogenizarea completă. Adaugă apoi şi trei linguri de miere şi două linguriţe de scorţişoară. Preparatul trebuie depozitat într-un borcan de sticlă şi apoi ţinut la frigider. Se recomandă să consumi câte o lingură de 2 ori pe zi timp de 3 săptămâni.

Informaţii despre ingrediente:

Hreanul conţine de peste 10 ori mai mulţi glucozinolati decât brocoli-ul, aşa că nu este necesară o cantitate foarte mare pentru a obţine rezultate bune. Aceşti compuşi deţin şi proprietăţi antioxidante puternice, aşa că pot fi folosiţi pentru vindecarea afecţiunilor respiratorii şi ale sinusurilor.

În plus, aceşti compuşi puternici pot acţiona precum un antibiotic natural împotriva multor tipuri de infecţii, deoarece sunt foarte toxici pentru anumite bacterii şi organisme fungice. Glucozinolaţii îmbunătăţesc circulaţia sângelui în zonele de infecţie şi asigură o detoxifiere mai eficientă a acestora.

Deşi au gust acid, lămâile au proprietăţi alcalinizante pentru organism, numărându-se printre cele mai eficiente alimente pentru echilibrarea pH-ului corpului .

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md