04:15:36 31.05.2023
Stiri

Dezvăluiri din interiorul alianței „ACUM” – PSRM. „Președintele-CĂLĂTOR” Dodon a trecut la BUTOANE și încearcă să fie în rolul lui Plahotniuc

Politică 23.10.2019 09:36 Vizualizări7167 Autor: Ziarul National
Dezvăluiri din interiorul alianței „ACUM” – PSRM. „Președintele-CĂLĂTOR” Dodon a trecut la BUTOANE și încearcă să fie în rolul lui Plahotniuc


Președintele Igor Dodon nu și-ar dori reformarea justiției și ar încerca pe diferite căi să împiedice acest proces așteptat de societate, afirmă partenerul de coaliție al socialiștilor, liderul PPDA, Andrei Năstase. Șeful statului a încercat să împiedice și votarea Legii cu privire la Procuratură, dar „nu a avut încotro” și s-a conformat până la urmă.

Potrivit lui Năstase, multe procese puteau să avanseze mult mai repede, dacă Igor Dodon, liderul neformal al PSRM, nu punea bețe în roate.

„Dodon a fost împotriva votării Legii Procuraturii în felul în care este acum. S-a opus, s-a opus, până când nu a mai avut încotro și a acceptat”, a menționat ieri-seara liderul PPDA, în cadrul unei emisiuni de la TV 8.

Totuși, Igor Dodon nu ar fi stat cu mâinile în sân și ar fi pus stăpânire, în cele peste patru luni de guvernare „ACUM” – PSRM, pe mai multe instituții importante, inclusiv Consiliul Coordonator al Audiovizualului, acuză Năstase.

De asemenea, Năstase l-a criticat pe Igor Dodon pentru călătoriile sale „fără folos” de peste hotarele R. Moldova, în contextul în care, în aceste zile, șeful statului a mers tocmai în Japonia. În opinia lui Năstase, președintele a cheltuit bani publici pentru aceste deplasări, dar eficiența ar fi „zero”.

„Această majoritate nu s-a făcut pentru mine ori pentru Dodon, dar pentru ca să apară niște lucruri importante pentru oameni. Noi, Blocul „ACUM”, pentru asta am făcut-o. Nu pentru ca noi să muncim de dimineață până seară, iar Dodon să facă plimbări prin toată lumea și din când în când să vină acasă și să facă critici pe la televizor”, a conchis sursa citată.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md