02:04:41 18.01.2021
 
Stiri

DENUNȚ împotriva lui Dodon chiar în ședința Parlamentului. „Dacă nu era liderul nostru, Ilan Șor, voi, socialiștii, nu mai erați acum aici”

Actualitate 18.06.2020 13:00 Vizualizări3250 Autor: Ziarul National
DENUNȚ împotriva lui Dodon chiar în ședința Parlamentului. „Dacă nu era liderul nostru, Ilan Șor, voi, socialiștii, nu mai erați acum aici” Captură


Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber, a fost deranjată astăzi, la ședința Parlamentului, de faptul că deputații socialiști au bruiat o colegă de-a sa, atunci când aceasta prezenta un proiect de lege. Astfel, Tauber le-a amintit socialiștilor că nu aveau să fie acum în Parlamentul R. Moldova, dacă Ilan Șor nu ar fi finanțat PSRM-ul și pe Igor Dodon.

„Voi, stimați socialiști, să nu uitați că ați fost finanțați de liderul nostru, Ilan Șor, care i-a oferit drumul lui Igor Dodon. Datorită nouă voi stați aici. Așa că aveți respect față colegii noștri când prezintă proiectele de legi. Văd că vă este vesel, dar să ne spuneți nouă mulțumesc pentru faptul că sunteți aici, toată fracțiunea voastră”, a punctat Marina Tauber.

Citește și: Şor a spus în PREMIERĂ ce era în geanta care ar fi ajuns la Igor Dodon. „Am DOVEZI. Au fost şi alte genţi". Unde se află acum deputatul anunţat în căutare internaţională

Socialistul Grigore Novac, care recent s-a încăierat cu un alt deputat într-un studio de televiziune, a ținut să-i dea o replică Marinei Tauber. „Când spuneți „liderul nostru”, trebuie să știți că el este un hoț ordinar, nu lider. Acel hoț a spus că a finanțat și PAS, și pe alții care participă în politicul moldovenesc... Iar faptul că va aflați în această sală se datorează faptului că procurorul încă nu a ajuns în această sală, dar eu cred că o să ajungă și o să stați pe un scăunel într-o celulă, dar nu pe acest fotoliu moale. Vă îndemn să fiți mai calmă și să nu săriți ca o coțofană”, a replicat Novac.

Ulterior, cearta între cei doi deputați a durat minute bune, cu microfoanele închise, ceea ce a determinat-o pe președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, să-i aplice o avertizare Marinei Tauber și să-i îndemne pe deputați să „lupte ideologic, nu să vă atacați personal”.

Menționăm că președintele Igor Dodon ar fi beneficiat de sume importante de bani, dar și de călătorii de lux achitate de Ilan Șor. Dezvăluirile au fost făcute anterior de către fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari. Potrivit lui Morari, în „renumita” geantă, fluturată de către Ilan Șor în spațiul public, erau 1,5 milioane de euro pentru Igor Dodon și la Procuratura Anticorupție este pornită o urmărire penală pentru corupere pasivă în proporții deosebit de mari.

„Ilan Șor a fost audiat, a făcut declarații până la urmă. Sub semnătură. El a spus că, în anii 2013- 2014, i-ar fi transmis 1,5 milioane de euro unei persoane care acum este președintele R. Moldova, atunci avea altă funcție", a dezvăluit Morari într-o emisiune televizată.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.01.2021 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Declarația politică ...

11.01.2021 17:20 Ziarul National Victor Chirilă // R. Moldova - Ucrain...

11.01.2021 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul pas, Maia San...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md