02:12:37 08.12.2023
Stiri

„De vorbă cu Emma” la „Geneza Art”: „Lucrurile frumoase nu se găsesc, ele se întâmplă”

Social 20.01.2017 11:54 Vizualizări2474 Autor: Ziarul National
„De vorbă cu Emma” la „Geneza Art”: „Lucrurile frumoase nu se găsesc, ele se întâmplă”


„De vorbă cu Emma” este spectacolul despre viața și iubirea femeiască, jucat de actorii de la „Geneza Art”, e cursul unei vieți femeiești, dornică de dragoste și alinare sufletească.

Spectacolul este jucat după texte de Vitali Cipileaga și reflecții după piesa „Pescărușul” de A.P.Cehov, iar în roluri se produc actorii Daniela Burlaca, Nicu Țurcanu, Iurie Gologan, Cristian Perepeliuc și Vasile Cauia.

Protagonista

Protagonista spectacolului, Emma, este intrepretată de actrița Daniela Burlaca și reprezintă femeia aflată în căutarea unei iubiri pământești, bazate pe sentimente reciproce. Fiecare bărbat întâlnit de către ea în calea vieții și, cu atât mai mult, relația cu el, îi oferă, până la urmă, câte o bună lecție de viață. Cu fiecare clipă trăită, ea tot mai mult se întreabă dacă există iubirea adevărată la care nu încetează să viseze.

Iubirile Emmei

Relațiile sunt marcate de trăiri și sentimente femeiești, care îi oferă, de fiecare dată, o speranță. Fiecare bărbat întâlnit ocupă un loc aparte în sufletul și inima ei, făcând-o să tindă tot mai mult spre traducerea visului său în viață. Chiar dacă sunt diferiți, partenerii ei sunt parte componentă a vieții sale: cu bune și rele, bucurii și dezamăgiri, motivând-o tot mai mult să-și construiască o relație plină de dragoste.

Trupă profesionistă

Indiscutabil, trupa de la „Geneza Art” este una profesionistă care, în timp scurt (anii 2011 -2017), a reușit să se impună ca fiind una de factură postmodernistă, având în repertoriu opt spectacole, toate bucurându-se de săli pline cu spectatori și aplauze pe măsură: „Frumoasa călătorie a urșilor Panda”, „Floare albastră”, „Dorian Gray”, „Scaunele”, „Madame Bovary”, „Iată femeia pe care o iubesc”, „4 Mama” și „De vorbă cu Emma”.

Regia și tendințele teatrului Danielei Burlaca

Teatrul Danielei Burlaca este bazat pe un nou curent teatral, o nouă tendință regizorală, care aduce în scenă feminismul, reflectat în operele de valoare ale clasicilor, precum și ale prozatorilor moderni. Dragoste, dezamăgiri, apropieri și respingeri omenești sunt gândurile regizoarei Daniela Burlaca, transpuse în scenă cu multă măiestrie și profesionalism, menite să educe publicului spectator tendința spre o dragoste sinceră, curată, bazată pe reciprocitatea emoțiilor și sentimentelor omenești.

Text de Eleonora Stăncuță


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md