De ce cuptorul cu MICROUNDE distruge SĂNĂTATEA


Cuptorul cu microunde micşorează valoarea nutritivă din alimente, el distruge vitaminele şi fitonutrientii care previn bolile şi dezvoltă o stare bună de sănătate.
Cuptorul cu microunde are în dotare un magnetron, un tub în care electronii sunt afectaţi de către câmpurile magnetice şi electrice în aşa fel, încât să producă radiaţii de microunde la aproximativ 2450 MHz. Aceste radiaţii interacţionează cu moleculele din alimente și le distrug pe cele care sunt necesare organismului uman.
Microundele sunt cea mai rea metodă de gătit, deoarece ele excită moleculele de apă din orice aliment, ducând la formarea căldurii din interior spre exterior. Acest lucru duce la „detonarea” celulă cu celulă a mâncării şi determina o descompunere moleculară aproape integrală a vitaminelor şi fitonutrientilor, care duce la apariţia bolilor, scrie viataverdeviu.ro.
Mâncarea pusă la cuptorul cu microunde nu este doar o mâncare „moartă” la orice nivel, dar este o mâncare descompusă la nivel molecular, din care au rămas doar calorii, fibre şi minerale goale. Practic întregul conţinut vitaminic şi de fitonutrienti a fost distrus.
O persoană care găteşte o mare pare din mâncarea să la cuptorul cu microunde va suferi în mod inevitabil de deficienţe nutritive cronice care pot cauza cancer, diabet, afecţiuni ale oaselor, pierderea funcţiilor creierului, boli ale inimii şi multe alte probleme de sănătate. Cei mai puţin sănătoşi oameni din orice societate sunt de regulă cei care folosesc în mod frecvent cuptorul cu microunde pentru a-şi „detona” alimentele.







































































