08:55:26 22.02.2024
Stiri

Compania STRATEGICĂ „Energocom” are un nou DIRECTOR interimar

Actualitate 08.07.2022 16:14 Vizualizări2109 Autor: Ziarul National
Compania STRATEGICĂ „Energocom” are un nou DIRECTOR interimar


Vicedirectorul companiei „Energocom”, Victor Bânzari, a fost promovat în funcția de conducător interimar al instituției abilitate să procure resurse energetice pentru R. Moldova. Bânzari a fost prezentat astăzi colectivului de către directorul general al Agenției Proprietăți Publice, Eugeniu Cozonac.

Eugeniu Cojonac i-a mulțumit lui Vladimir Sadovoi, ex-director interimar, pentru că a acceptat să conducă societatea pe acțiuni într-o perioadă dificilă, atunci când R. Moldova a început a procura gaze de pe piața internațională, în consecință și „Energocom” a trebuit să preia un rol nou, necunoscut.

Victor Bînzari a fost numit director adjunct al „Energocom” pe 8 decembrie 2021. A activat anterior în companii cu profil energetic, de microfinațare și a fost, între 2015 și 2017, vicepreședintele raionului Ialoveni.

Directorul general al APP i-a cerut noului manager-șef al „Energocom” să ofere stabilitate colectivului întreprinderii și i-a urat succes în gestionarea provocărilor „în perioada de furtuna prin care trece sectorul energetic din întreaga lume”.

Directorul interimar al întreprinderii, Victor Bînzari, a spus că actuul context presupune multe schimbări complicate ce trebuie făcute rapid, iar „Energocom” - să fie pregătită de orice evoluție.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md