19:03:11 13.07.2024
Stiri

Averea lui Dodon ar putea fi SECHESTRATĂ? Socialistul se plânge că ar fi vorba de o RĂFUIALĂ cu opoziția

Actualitate 14.02.2022 14:33 Vizualizări21890 Autor: Ziarul National
Averea lui Dodon ar putea fi SECHESTRATĂ? Socialistul se plânge că ar fi vorba de o RĂFUIALĂ cu opoziția


Rămas fără nicio funcție publică, după ce a renunțat la mandatul de deputat, ex-președintele Igor Dodon susține că actuala putere ar intenționa să pună sechestru pe averea sa și a copiilor săi.

Potrivit lui Dodon, la mijloc ar fi vorba de o „răfuială” cu actuala opoziție, pe fonul nereușitelor înregistrate de guvernare.

„Cu cât e mai mare dezastrul economic în republică, cu cât e mai mare disperarea guvernării că pierde susținerea oamenilor, cu atât mai mult această guvernare are nevoie să distragă atenția cetățenilor cu show-uri și alte acțiuni politice. Ce pot inventa ei de această dată? Să intenteze alte dosare penale pe deputații și liderii din opoziție, să pună sechestru pe bunurile familiei mele, ale soției, mamei și ale copiilor? Să arunce în media o nouă doză de minciuni și de mizerie? Asta n-o să vă ajute, doamnelor și domnilor de la guvernare”, a scris pe canalul său de Telegram Dodon, care a lucrat toată viața la stat, dar a acumulat avere de milioane.

Citește și: Procuratura Generală, DETALII despre „BĂNUITUL” Igor Dodon: Suspectat că ar fi acționat în interesul unui grup CRIMINAL organizat. Replica socialistului: „Băi băieți, liniștiți-vă... 14 ani în urmă, căutați nu știu ce...”

Acesta a lăsat să se înțeleagă că ar putea urma proteste masive.

„Revolta cetățenilor crește de la o zi la alta și totul azi atârnă pe un fir de ață, care se poate rupe oricând”, a conchis Dodon, care i-a povestit anterior lui Vlad Plahotniuc cum primea „până la un milion de dolari pe lună” de la Moscova.

Procuratura Generală, prin intermediul purtătorului de cuvânt Mariana Cherpec, a infirmat presupunerile lui Igor Dodon.

De menționat că președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din R. Moldova este cercetat penal în dosarul „Enerrgocom”. Acesta este bănuit că ar fi acționat în interesul unui grup criminal organizat, iar statul a fost prejudiciat cu circa 12 milioane de dolari.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md