23:35:29 17.06.2024
Stiri

Dodon s-a lăsat „HĂRȚUIT” de presă la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, și nu a ezitat să o JIGNEASCĂ din nou pe Maia Sandu. „Dumneata nu ai șansa să devii președinte de țară, pentru că ai coborât la nivelul Mariei Olari”

Actualitate 18.08.2022 11:28 Vizualizări2843 Autor: Ziarul National
Dodon s-a lăsat „HĂRȚUIT” de presă la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, și nu a ezitat să o JIGNEASCĂ din nou pe Maia Sandu. „Dumneata nu ai șansa să devii președinte de țară, pentru că ai coborât la nivelul Mariei Olari” Captură


Socialistul Igor Dodon, care zilele trecute să plângea că ar fi hărțuit de „presă controlată”, a făcut astăzi show la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Instanța urmează să decidă dacă fostul președinte, cercetat penal pe mai multe capete de acuzare, inclusiv îmbogățire ilicită și trădare de patrie, va rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Învinuitul Dodon nu s-a ferit să facă declarații în fața presei despre care spunea că ar fi controlată de actuala putere. Mai mult, acesta a adus din nou învinuiri Maiei Sandu.

Citește și: Ignorat de presă, Dodon s-a văzut nevoit să ofere singur DETALII despre faptul că a fost citat de procurori: „E foarte clar că, de frică, vor să mă izoleze și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei”

„Am văzut recent unele declarații făcute de Maia Sandu la adresa mea. Mi se pare că Maia Sandu are complexe cânt aude numele Dodon. Să atragi atâta atenție unui oponent politic, când ai toate instrumentele și puterea în stat… Să dai vina pe Dodon… Asta nu-i face față. De aceea, Maia Sandu, președinte de țară nu te naști, dar devii prin comportament. Dumneata nu ai șansă să devii președinte adevărat de țară. Pentru că ai coborât la nivelul Mariei Olaru și diferitor insinuări, care nu-ți fac față. Apucați-vă de lucru. Lăsați insinuările, lăsați încercările de a da vina pe alții. Încercați să folosiți tragedia din Ucraina în scopuri personale”, a declarat astăzi Dodon.

Totodată, Dodon s-a referit și la dosarul „Energocom”, unde este învinuit că ar fi cauzat statului daune în valoare de 11 927 173 de dolari SUA, echivalentul a 123 957 916 lei.

Citește și: VIDEO // Probleme mari pentru Dodon. Un fost consilier PREZIDENȚIAL prezintă PROBE noi despre schema privind importul de energie electrică din Ucraina: „Prejudiciul este de 14,5 milioane de dolari, iar 50% au ajuns la un offshore al lui Plahotniuc”

„Așa cum v-am spus încă în decembrie 2021, când mi-a fost deschis primul dosar „Energocom” - va fi show și justiție televizată cu multe episoade. Astăzi vom asista la un nou episod, cel legat de tentativa de prelungirea a arestului, după 90 de zile în care peste 50 de procurori și ofițeri încearcă să găsească ceva pentru a justifica fărădelegile comandate direct de Maia Sandu. Cu toate că au strigat tare că vor stat de drept și justiție independentă, totuși guvernarea și-a însușit cheile de la pușcărie și fac politică cu ele. A mai făcut și Plahotniuc așa. Asta mult nu ține. De ce i-ați poruncit lui Robu și Bulat să disjunge urgent (să separe elementele și persoanele urmărite penal) doar în privința mea în dosarul „Energocom”. Eu, în calitate de ministrul al Economiei, nu am semnat contracte de furnizare a energiei electrice și voi deja știți acest lucru. Iar cei care au semnat nu sunt în țară. Avocații au contestat ordonanța de disjungere, pentru că e alogică și ilegală, și demonstrează că nu vă interesează investigarea cazului complet, dar urmăriți condamnarea mea cu orice preț în mod de urgență. Între timp, fugarii ”lasă să mai aștepte”, s-a plâns Dodon într-o postare pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md