06:01:27 17.12.2018
 
Stiri

Comitetului mixt moldo-american de cooperare comercial-economică se întrunește în ședință la Washington

Economie 06.12.2018 09:40 Vizualizări913 Autor: Ziarul National
Comitetului mixt moldo-american de cooperare comercial-economică se întrunește în ședință la Washington

La Washington D.C., Statele Unite ale Americii, are loc astăzi cea de-a III-a reuniune a Comitetului mixt moldo-american de cooperare comercial-economică.

Din componența delegației moldovenești fac parte secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii Vitalie Iurcu, precum și alți reprezentanți ai ministerelor și autorităților de resort.

În cadrul reuniunii, oficialii din R. Moldova vor discuta cu reprezentanții oficiali ai Guvernului Statelor Unite ale Americii despre progresele înregistrate în domeniile strategice pentru republica noastră, precum dezvoltarea mediului de afaceri, agriculturii, IT, proprietății intelectuale, achizițiilor publice, etc.

Totodată, în contextul reuniunii Comitetului va fi stabilit Consiliul de afaceri Statele Unite ale Americii – R. Moldova și organizată prima ședință a acestuia.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Cornel 06.12.2018 13:05

S-au inregistrat un sir de succese pe plan de afaceri in tara noastra, odata ce cei de la Guvernare, au redus numarul de acte si au facut reformele necesare pentru oamenii de afaceri!

Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md