04:28:51 21.01.2019
 
Stiri

Cine sunt avocatul britanic și compania cu „renume mondial” care au analizat activitatea „Kroll” în investigația fraudei bancare din R. Moldova și îl apără pe Ilan Șor

Anticorupție 31.07.2018 12:54 Vizualizări1686 Autor: Ziarul National
Cine sunt avocatul britanic și compania cu „renume mondial” care au analizat activitatea „Kroll” în investigația fraudei bancare din R. Moldova și îl apără pe Ilan Șor captură privesc.eu

„Avocați cu experiență internațională și o companie specializată cu renume mondial au analizat modul în care controversata Companie „Kroll” a investigat frauda bancară din R. Moldova”, scrie portalul breakingnews.md. Aceștia au susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia au prezentat o analiză despre felul în care cei de la „Kroll” au realizat rapoartele I și II.

Sursa citată menționează că James Ramsden este un avocat regal licențiat, cunoscut în Marea Britanie și la nivel mondial, specializat în investigații financiare și bancare. În prezent, pe lângă cazul „Kroll” și al scandalului bancar din R. Moldova, acesta este implicat în investigarea unui caz major la cererea guvernului din Malaezia.

James Ramsden QC are o practică internațională largă în soluționarea litigiilor comerciale, de reglementare, disciplinare, media, sport și drept public și are un spectru larg de clienți inclusiv din partea unor mari corporațiiguvernamentali și de reglementare.„El este recunoscut de Chambers UK și Chambers Global ca un expert în soluționarea litigiilor comerciale și este descris în Chambers UK ca „o stea absolută”. Este un avocat dedicat, care conduce o echipă eficientă în misiuni complexe și adesea limitate în timp.În activitatea sa, inclusiv de analiză a rapoartelor „Kroll”, avocatul colaborează îndeaproape cu compania britanică „Quitel Intelligence”, care reunește un grup de profesioniști înalt calificați în domeniul informațiilor financiare și de afaceri și investigațiilor cazurilor de fraudă bancară. „Quintel Intelligence” este un furnizor de informații juridice, specializat în rezolvarea litigiilor, mai arată sursa citată.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

11.01.2019 09:17 Nicolae Negru Cine și de ce disprețuiește geopolitica?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md