12:59:13 19.05.2022
Stiri

Cine merită încurajat să nu muncească?

Actualitate 26.12.2021 11:23 Vizualizări1857 Autor: Ziarul National
Cine merită încurajat să nu muncească?


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre majorările de salarii, indemnizații, sporuri, prime.

Nu știu de ce lumea s-a ofuscat ca gâștile din Capitoliu la vizita barbarilor în legătură cu majorarea salariilor de la Curtea Constituțională. Magistraților trebuie să li se majoreze salariile, chiar dacă nu ar mișca un deget, statutul îi obligă să primească salarii ceahlăice, nu le permite să se împotrivească majorărilor gargantuesc-pantagruelice. Chiar să nu aibă nevoie de bani, nu au dreptul să refuze, dura lex sed lex, pereat mundus et fiat justitia! Să nu facem de râs republicuța pe mapamond pentru câteva zeci de mii de lei. Poți să fii cel mai sărac stat din Europa, dar nu ai dreptul să-i plătești indecent pe cei care validează alegerile. Un magistrat sărac înseamnă sfârșitul statalității și poate chiar al civilizației mioritice în forma ei de azi, afirmă dl Alfred Anaiba.

Dacă e să judecăm după rezultate, după 30 de ani împliniți, eu aș spune că statataliștii noștri nu merită majorări de salarii, ci, dimpotrivă, ar fi cazul să li se taie din leafă, să li se reducă solda sau poate chiar să fie taxați pentru că activează în loc să stea acasă, spuse Dr. P. Stuh, provocând un țunami de replici nediplomatice.

Acum stau și mă gândesc că poate statul molotovenesc ar fi în câștig dacă statataliștilor li s-ar plăti ca să nu muncească și să nu activeze în nicun domeniu, cu excepția celui futurologic - tradiționalul ghicit în ouă și în bobi de fasole?

Al vostru paceavur, Ion Buraga.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md