06:01:15 17.12.2018
 
Stiri

Cetățenii din trei state NU vor mai avea nevoie de invitații pentru a veni în R. Moldova

Social 05.12.2018 16:00 Vizualizări876 Autor: Ziarul National
Cetățenii din trei state NU vor mai avea nevoie de invitații pentru a veni în R. Moldova

Cetățenii din India, Republica Federală Democratică Nepal şi Republica Democratică Socialistă Sri Lanka nu vor mai avea nevoie de invitații pentru perfectarea vizei de intrare în Republica Moldova.

Potrivit unei hotărâri aprobate astăzi de Guvern, noile prevederi urmăresc creșterea numărul de turiști care vizitează Republica Moldova, dar și sporirea atractivității investiționale a republicii noastre.

Guvernul transmite că, în ultimii doi ani, au fost înregistrate 3 178 de traversări ale Republicii Moldova de către cetățenii Republicii India. În același timp, în această perioadă, R. Moldova a fost traversată de 147 de cetățeni nepalezi și 93 de cetățeni din Sri Lanka.

În prezent, cetățenii din 100 de state pot călători în Republica Moldova fără vize. Pentru cetățenii din 57 de state este stabilit regimul de vize, iar cetățenii din 35 de state au nevoie de invitație pentru deschiderea vizei în republica noastră.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md