Ce BOLI și ce tip ce CANCER previne SFECLA ROȘIE


Sfecla roșie este bogată în substanțe medicamentoase, care nu pot fi obținute de la un alt aliment.
Are un conținut bogat în carbohidrați, fapt pentru care trebuie consumată cu prudență.
Pe lângă faptul că tratează un număr sporit de boli și infecții, sfecla roșie scade tensiunea arterială, iar fitonutrientii puternici care îi dau sfeclei culoarea roșie sunt un instrument excelent împotriva cancerului.
Sfecla roșie protejează ficatul și are un puternic efect detoxifiant şi antiinflamator.
Cercetările au arătat că extractul de sfeclă reduce semnificativ tumorile multiple de organe. În medicină, acest extract este utilizat pentru tratamentul cancerului de pancreas, cancerului de sân și cancerului de prostată.
Sfecla roșie înlătură cancerul și leucemia, tratează problemele de piele, infecțiile cronice, bolile intestinului inflamat, bolile de ficat și previne bolile de inimă, scrie prodieta.ro.
Sfecla roșie poate fi consumată în orice formă, ea își păstreaza proprietățile indiferent de modul de gătire.








































































