00:11:32 21.08.2018
 
Stiri

Câte SEMNĂTURI au reușit să colecteze susținătorii Silviei Radu în 24 de ore, pentru ca primarul interimar să se înscrie în cursa electorală

Alegeri 2018 12.04.2018 10:39 Vizualizări1194 Autor: Ziarul National
Câte SEMNĂTURI au reușit să colecteze susținătorii Silviei Radu în 24 de ore, pentru ca primarul interimar să se înscrie în cursa electorală

Primarul interimar Silvia Radu, care și-a anunțat intenția de a candida la alegerile din 20 mai, infirmă că reprezentanți ai Partidului Democrat ar fi implicați în procesul de colectare a semnăturilor care i-ar permite să se înscrie în cursa electorală. În mai puțin de 24 de ore, oamenii Silviei Radu, care au amplasat corturi în mai multe sectoare din capitală, au reușit să colecteze în jur de 1 500 de semnături.

„Eu nu cunosc despre faptul că oameni din PD ar fi implicați în procesul de colectare a semnăturilor. Toți cei care colectează semnături sunt angajați pe bază de voluntariat. V-am zis că soțul meu, fiul meu și-au luat concediu pentru o săptămână pentru a mă ajuta în acest proces de colectare a semnăturilor. Eu nu cred în asemenea afirmații (precum că reprezentanți ai PD ar fi implicați în colectarea semnăturilor n.r.)”, a declarat astăzi Silvia Radu.

Acesta a mai adăugat că mulți voluntari „i-au scris pe Facebook” că vor să o ajute să colecteze semnăturile necesare, iar ulterior aceștia au primit legitimații care le permite să desfășoare această activitate.

Amintim că Silvia Radu a declarat anterior că va fi candidat independent la alegerile din 20 mai. Candidații independenți au nevoie de cel puțin 10 mii de semnături pentru a se înscrie în cursa electorală.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Dragos 12.04.2018 11:45

Se da in spectacol cotoroanta plina de ambitii si de minciuni. Nu cunoaste, cica, ca sculele gregarea ale pd-rastiei - partidul ticalosilor prefacuti, "secta" de paraziti conspirationisti si vi-rusi conjucturisti - sunt implicati in strangerea de semnaturi. Pe de alta parte, situatia lui Plahoit cazut in dizgratie a devenit de-a dreptul jalnica, daca nu are curaj sa se implice personal in alegeri. Si-a trimis alaiul de lepadaturi si de stoarfe neghioabe cu sloganul: "Hai cu totii la vomare pentru parasuta pd-rasta care e cea mai tare in parcare!" Si care, in alegeri libertine, democrizante si cu recte, va strange in juru' a doua mii de voturi, putine pentru omenire, dar multe pentru partidul Hegemon - rozatoare ciumata de marimea unui mastodont gonflat - partidul Diaree Maligna. Si, ca totul sa para normal de European, cam...di data se face cucernica, amnezica, chioara, insalubra. Numai asa va putea ea, lepra, impostoarea mitomana, figuranta insipia, sa contribuie la intarirea sangerosului Despotism din Moldova. Asta e! Dealu-i deal si valea-i mare, curva-i curva pan ce moare.

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md