18:55:44 22.09.2018
 
Stiri

Candidatul PSRM la funcția de primar general, declarat „OMUL SĂPTĂMÂNII”. Ce a făcut Ion Ceban

Alegeri 2018 17.04.2018 11:20 Vizualizări685 Autor: Ziarul National
Candidatul PSRM la funcția de primar general, declarat „OMUL SĂPTĂMÂNII”. Ce a făcut Ion Ceban

Candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, a avut o săptămână plină de evenimente, fiind practic cel mai activ politician în această perioadă, apreciază site-ul tribuna.md.

Sursa citată, care săptămânal atribuie titlul de om al săptămânii unei personalități, explică de ce anume Ion Ceban a câștigat ultimul titlu.

„El a depus setul de acte necesare pentru înscrierea în cursa electorală a alegerilor pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, a prezentat platforma şi viziunea strategică privind dezvoltarea capitalei, a degrevat din funcţia de purtător de cuvânt al şefului statului, a organizat o serie de conferinţe tematice, în care s-a referit la problemele din anumite domenii şi la soluţiile pe care le are pentru acestea, a fost extrem de activ pe reţelele de socializare, dar şi pe blogul personal pe care-l are, a devenit primul pretendent la şefia capitalei care şi-a lansat un spot electoral etc”, notează Tribuna.

Această săptămână a arătat cât de decis este Ion Ceban să lupte pentru funcţia de Primar general al municipiului Chişinău. Practic, el a dovedit că are toate temele de acasă pregătite, posibil fiind unicul candidat care se poate mândri cu acest lucru. Dacă va dovedi acelaşi activism şi aceeaşi abordare şi în continuare, cu siguranţă va reuşi să înregistreze un rezultat bun în alegerile din data de 20 mai, mai arată sursa citată.

Ion Ceban s-a născut pe 30 iunie 1980 în Chișinău. A absolvit Facultatea de Matematică și Informatică a Universității de Stat din Moldova și Academia de Administrație Publică de pe lângă președintele Federației Ruse, specialitatea „Administrație municipală și de stat”. A ocupat funcția de viceministru al Educației, Tineretului și Sportului, între 2010-2015 a fost deputat în Parlamentul R. Moldova. În 2012 a devenit secretar pentru ideologie al PSRM. Din 2015, Ion Ceban este președintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău. Din 2017 este purtător de cuvânt al președintelui R. Moldova. Este căsătorit, are doi copii. Cunoaște limbile română, rusă, engleză și franceză.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md