19:28:02 21.07.2024
Stiri

Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Actualitate 09.07.2024 18:28 Vizualizări1285 Autor: Ziarul National
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat” Profimedia


Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a făcut noi dezvăluiri pe rețelele de socializare în legătură cu viața ei amoroasă după divorțul de soțul ei, Sam Asghari. Artista a anunțat că nu se mai vede alături de un alt bărbat niciodată.

Spears și Asghari s-au despărțit pe 28 iulie anul trecut, invocând „diferențe ireconciliabile”, iar Sam a depus cererea de divorț la tribunalul din Los Angeles. „Singură ca naiba!!! Nu voi fi niciodată cu alt bărbat atâta timp cât voi trăi”, a scris Britney într-o postare pe Instagram, care a fost ulterior ștearsă, notează Pro FM.

Postarea, însoțită de un citat care spunea „Atitudinea ei este sălbatică, dar inima ei este de aur”, a primit peste 12.000 de aprecieri înainte de a fi ștearsă.

Britney și Sam au început să se întâlnească în 2016, după ce s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei „Slumber Party”. Sam a cerut-o în căsătorie în septembrie 2021, iar cei doi s-au căsătorit pe 4 iunie anul următor, într-o ceremonie spectaculoasă la Los Angeles, la care au participat prieteni apropiați și personalități de top.

Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat decât 14 luni, cuplul despărțindu-se pe 28 iulie anul trecut. Conform TMZ, divorțul a fost amiabil și termenii acordului prenupțial au fost respectați. „Divorțul a fost pe cale amiabilă și contractul prenupțial nu a fost contestat”, a declarat o sursă pentru revista People. „Britney continuă să-și îndrepte atenția spre libertate și merge mai departe.”

După despărțire, au existat speculații că Britney i-ar plăti chiria lui Sam, însă surse apropiate cuplului au negat aceste zvonuri. „Speculațiile că ea este în dificultate financiară sunt false și nu are niciun contract de închiriere pentru el”, au declarat aceștia pentru sursa citată mai sus.

Sam Asghari a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, scriind: „După șase ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, soția mea și cu mine am decis să încheiem călătoria noastră împreună. Vom păstra dragostea și respectul pe care îl avem unul pentru celălalt și îi doresc tot binele”.

În ciuda divorțului, o sursă apropiată a declarat pentru People că Britney rămâne „pozitivă, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă”. Sursa a adăugat că artista se concentrează acum pe viitor.

Sam a vorbit frumos despre Britney într-un interviu post-despărțire, afirmând: „A fost o binecuvântare să poți împărtăși viața cu cineva pentru o lungă perioadă de timp. Oamenii se despart și merg mai departe. Întotdeauna am urât când oamenii care s-au iubit odată vorbesc urât unul despre celălalt după despărțire. Eu nu voi face niciodată asta, pentru că nu am avut decât o experiență uimitoare și o viață grozavă alături de Britney, iar asta va rămâne mereu o parte din viața mea”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md