20:37:19 01.04.2020
 
Stiri

ATENȚIONAT de CEC, președintele Dodon NU renunță la întâlnirile sale cu cetățenii din campania electorală: „Cu votul ne-am clarificat?”

Politică 13.02.2019 12:37 Vizualizări943 Autor: Ziarul National
ATENȚIONAT de CEC, președintele Dodon NU renunță la întâlnirile sale cu cetățenii din campania electorală: „Cu votul ne-am clarificat?”


Președintele Igor Dodon nu renunță la întâlnirile cu cetățenii R. Moldova din diferite raioane, pe care le-a lansat în plină campanie electorală.

Deși a fost atenționat de Comisia Electorală Centrală (CEC) să nu se implice în campanie în favoarea socialiștilor, Igor Dodon a informat diplomații acreditați la Chișinău că „va continua să comunice cu cetățenii” și că a atacat decizia autorității electorale în judecată.

„A
m discutat despre solicitarea Comisiei Electorale Centrale de a suspenda întâlnirile președintelui cu cetățenii Republicii Moldova. Această decizie a CEC a fost deja atacată în instanță ca fiind ilegală și nemotivată. Le-am spus diplomaților că voi continua să comunic cu concetățenii noștri, dat fiind că s-au acumulat multe probleme cu caracter social și economic”, susține Dodon.

Acesta adaugă faptul că următoarele sale întrevederi vor fi difuzate on-line ca să demonstreze că acestea „nu poartă caracter electoral”.


Menționăm că, recent, la o întâlnire cu cetățenii la Soroca, Igor Dodon a vorbit foarte mult despre alegeri.

O să vină alt guvern, alt parlament și o să fie mai gospodari”; „Cel mai bine este, dacă votați un partid, în circumscripții să votați pentru celălalt partid”; „V-o dat bani, banii îi luați, dar votați împotriva lor” sau „Cu votul ne-am clarificat? Am înțeles pentru cine nu votăm?” sunt doar câteva sfaturi date de Dodon alegătorilor din Soroca la începutul acestei luni.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md