09:38:30 04.12.2022
Stiri

Antreprenorii autohtoni își vor PROMOVA produsele și serviciile în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Iași: „Ne bucurăm că suntem așteptați la Iași cu atâta ardoare”

Actualitate 07.10.2022 12:59 Vizualizări907 Autor: Ziarul National
Antreprenorii autohtoni își vor PROMOVA produsele și serviciile în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Iași: „Ne bucurăm că suntem așteptați la Iași cu atâta ardoare”


Antreprenorii autohtoni își vor putea promova produsele și serviciile în cadrul celei de-a IV-a ediții a Expoziției „Republica Moldova Prezintă”, în perioada 11 - 13 noiembrie 2022, la Palas Mall din Iași, România.

Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie a R. Moldova, Sergiu Harea, expoziția de la Iași reprezintă o platformă bună pentru asigurarea și crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii republicii noastre.

„După o pauză de trei ani, ne reîntoarcem la Iași, de data aceasta mult mai dornici de a prezenta pieței românești produsele și serviciile din R. Moldova, mult mai calitative și competitive. Evenimentul se așteaptă a fi unul de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la ediția curentă din Baia Mare (23- 25 septembrie) și edițiilor anterioare desfășurate la Iași, Ploiești și Brașov. Ne bucurăm că suntem așteptați la Iași cu atâta ardoare, semn că antreprenorii noștri, la edițiile anterioare, au reușit să câștige admirația consumatorilor ieșeni”, a declarat Harea, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie invită companiile autohtone, producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile R. Moldova și toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori; întreprinderi și organizații care formează infrastructura activității inovaționale, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri, companii de consultanță etc., să transmită cererea de participare până pe data de 25 octombrie 2022.

Cea de-a IV-a ediție a Expoziției „Republica Moldova Prezintă” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova în parteneriat cu Primăria municipiului Iași și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie R. Moldova – România.

Pe parcursul celor trei ediții a Expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Iași au participat peste 200 de companii autohtone din domenii precum industria alimentară și agricolă, industria ușoară, producția de vinuri, băuturi spirtoase și băuturi răcoritoare, confecția încălțăminte, bijuterii, accesorii, produse cosmetice și de parfumerie, gospodării țărănești, meșteșugari, care au trasat noi oportunități investiționale, modalități concrete de intensificare a schimburilor comerciale bilaterale și noi posibilități de proiecte comune și de parteneriate de afaceri.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md