15:49:01 27.01.2021
 
Stiri

Actuala conducere a FMF pregătește FRAUDAREA alegerilor pentru șefia instituției? Rebeja: „Excluderea masivă a membrilor cu drept de VOT INCOMOZI, cu o lună înainte de Congresul FMF, reprezintă un abuz”

Actualitate 26.11.2020 15:30 Vizualizări2236 Autor: Ziarul National
Actuala conducere a FMF pregătește FRAUDAREA alegerilor pentru șefia instituției? Rebeja: „Excluderea masivă a membrilor cu drept de VOT INCOMOZI, cu o lună înainte de Congresul FMF, reprezintă un abuz”


Președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Leonid Oleinicenco, ar intenționa, prin intermediul unei decizii a Comitetului Executiv, să excludă cel puțin 12 membri afiliați cu drept de vot la Congresul FMF de la începutul anului curent, deoarece aceștia s-au arătat nemulțumiți de faptul cum este gestionată instituția cu un buget de peste 170 de milioane de lei. Acuzația a fost lansată de către fostul vicepreședinte al FMF, deputatul Radu Rebeja.

„Astăzi am aflat că șefia FMF a pregătit un proiect de decizie pentru ședința Comitetului Executiv din 30 noiembrie, care prevede excluderea a 12 membri afiliați din lista membrilor FMF! Țin să remarc că ședința Comitetului Executivului al FMF, iarăși, ca și toate celelalte ședințe din acest an, este planificată prin corespondență, adică prin intermediul poștei electronice! Nu cu prezența personală a 20 membri și nici prin sistemul ZOOM, dar fără discuții și dezbateri, prin e-mail?! Această excludere masivă a membrilor cu drept de vot, care nu sunt mulțumiți de modul în care este gestionată FMF, cu o lună înainte de Congresul la care va fi ales noul președinte al FMF, reprezintă o „curățare” a listei de membrii nedoriți și incomozi”, a scris Radu Rebeja pe Facebook.

Citește și: Leonid Oleinicenco este acuzat că a adus POLITICUL în FMF și-i face campanie lui Dodon pe banii UEFA și FIFA. Țîcu: „PSRM practic a pus mâna pe fotbalul moldovenesc. Nu mai putem tolera asemenea DEZMĂȚ”

În opinia candidatului la funcția de președinte al FMF, acest lucru reprezintă un abuz administrativ, cu încălcarea normelor statutare ale FMF.

„Nu se intenționează să se discute cu acești membri, nici să li se acorde un termen pentru a clarifica „problemele“ apărute... Mai mult ca atât, FMF nu urmărește nici măcar să propună un ajutor pentru a-i păstra! Domnul Oleinicenco preferă să-i excludă și să pună capăt activității lor în fotbal”.

Fostul căpitan al echipei naționale le promite suport acestor 12 mebri afiliați, care urmează să fie excluși din FMF.

„Sunt sigur că acești 12 membri vor contesta această decizie (în cazul în care ea va fi aprobată) în toate instanțele. În același timp, îi asigur că vor avea susținerea mea în acest proces, dar și a multor persoane din fotbal. Adresez și un îndemn către membrii Comitetului Executiv: Dumneavoastră ați fost aleși de Adunarea Generală pentru a dezvolta fotbalul, pentru a crește familia fotbalistică și în niciun caz pentru a pedepsi unii membri afiliați aflați într-o situație dificilă și care gândesc diferit de conducerea de vârf a FMF! Contez pe înțelepciunea și corectitudinea Dvs.”, a conchis deputatul.

Președintele FMF, Leonid Oleinicenco, nu a venit, deocamdată, cu o reacție la acuzațiile lui Rebeja.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.01.2021 12:51 Ziarul National ANALIZĂ: Dinastiile de la Kremlin și ...

25.01.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statutul limbii ruse...

22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md