A băut suc de morcovi în fiecare zi, timp de opt luni, şi s-a vindecat de cancer! Vezi reţeta minune
La şase luni de la moartea soţului, o femeie din Wisconsin, SUA, Ann Cameron a fost diagnosticată cu cancer de colon. S-a vindecat în opt luni cu suc de morcovi, scrie antenastars.ro.
Pe data de 17 noiembrie, Ann a început să bea suc de morcov, pe parcursul întregii zile. După opt săptămâni, doctorul i-a spus că tumorile şi nodulii limfatici umflaţi s-au micşorat, iar cancerul a încetat să mai crească. După patru luni, nodulii limfatici arătau normal, iar cancerul scăzuse considerabil. Opt luni mai târziu, cancerul dispăruse complet.
Sucul reprezintă cea mai eficientă formă de administrare a acestei legume, morcovul. Se poate obţine cu ajutorul unui storcător electric centrifugal. Morcovii nu trebuie curăţaţi de coajă, deoarece aceasta conţine cele mai multe substanţe nutritive. Lăsaţi morcovii peste noapte într-un vas cu apă, apoi stoarceţi sucul din ei.
Sucurile naturale trebuie consumate imediat după preparare. Se poate păstra maximum șase ore la frigider, în sticle bine închise. Cel mai bine este să preparaţi sucul atunci când plănuiţi să-l beţi.
Dacă aveţi de gând să consumaţi o cantitate atât de mare de suc în fiecare zi, trebuie să ştiţi că pot să apară tulburări gastrointestinale sau pigmentarea anormală a pielii. Sucul de morcovi poate fi amestecat şi cu alte legume anti-cancerigene, precum suc de sfeclă, castraveţi, măr, varză sau broccoli.
De ce gazele necesare pentru perioada rece a anului nu au fost procurate din vară, când costau mai puțin? Explicațiile șefului de la „Moldovagaz”: „Am economisit 2,9 milioane de euro pentru consumatori”
DOC // Judecătoarea Mariana Ursachi, fostă Pitic, declarații contradictorii la Comisia de evaluare externă: Casă de milioane, mașini de lux, numeroase călătorii peste hotare și cheltuieli mai mari decât veniturile
FOTO // Încă o DRONĂ rusească a fost găsită lângă o localitate din raionul Orhei