04:46:54 02.07.2022
Stiri

Președintele companiei „Teleradio-Moldova” a demarat ANCHETA și promite să ELUCIDEZE circumstanțele care au provocat SCANDALUL: Faptul că juriul din R. Moldova nu a acordat NICIUN punct României la „Eurovision 2022” e o „lipsă de respect”

Actualitate 17.05.2022 13:59 Vizualizări1659 Autor: Ziarul National
Președintele companiei „Teleradio-Moldova” a demarat ANCHETA și promite să ELUCIDEZE circumstanțele care au provocat SCANDALUL: Faptul că juriul din R. Moldova nu a acordat NICIUN punct României la „Eurovision 2022” e o „lipsă de respect”


Președintele companiei „Teleradio-Moldova”, Vlad Țurcanu, a avut doar cuvinte de laudă la adresa reprezentanților R. Moldova la „Eurovision” - trupa Zdob și Zdub și Frații Advahov. Acesta a întâlnit artiștii la Gara din centrul capitalei și le-a mulțumit pentru prestația electrizantă.

„Vreau să le spun artiștilor noștri că, indiferent ce loc ar fi ocupat, pentru noi oricum ar fi fost primii. Zdob și Zdub și Frații Advahov ne provoacă niște emoții unice atunci când evoluează. Am văzut reprezentanții noștri pe paginile presei internaționale, iar asta înseamnă că R. Moldova a fost remarcată. BBC a scris chiar că „Eurovision” a fost creat pentru un asemenea tip de evoluție”, a menționat Țurcanu.

Citește și: VIDEO // Zdob și Zdub & Frații Advahov au sosit în GARA din Chișinău cu „TRENULEȚUL”: Se consideră ÎNVINGĂTORI și nu exclud o nouă participare la „Eurovision”. „Dacă nu era votul juriului și războiul din Ucraina, atunci altul era rezultatul...”

Acesta a recunoscut că i-a lăsat un gust amar atitudinea juriului din R. Moldova, care, în premieră, nu a acordat măcar un punct României.

„Această notă amară pe care a introdus-o în discuție juriul de la Chișinău nu a putut să umbrească bucuria noastră de-ai urmări pe Zbob și Zdub și Frații Advahov. Asta contează în primul rând. Ce ține de demersul meu la „Teleradio-Moldova”, astăzi voi semna acea anchetă și nu am nicio îndoială că ne vom lămuri cu privire la această situație, care vădește o lipsă de respect față de România, țara pe care noi o iubim, față de toată această încrengătură de relații și proiecte care marchează populația de pe cele două maluri ale Prutului. Dar nu poate un grup de oameni să influențeze într-o măsură decisivă o iubire și o prietenie pe care toată lumea o simte și este într-o continuă dezvoltare”, a conchis Țurcanu.

Citește și: „Eurovision”, marcat de SCANDAL în R. Moldova: Anchetă la „Teleradio-Moldova” pentru a elucida discrepanța dintre voturile publicului și ale juriului în ceea ce privește punctajul acordat României. „Niciodată nu s-a mai întâmplat”

De menționat că din componența juriului care nu a dat niciun punct României au făcut parte Ilona Stepan, Adriano Marian, Cristina Scarlat, Eugen Doibani și Radmila Popovici.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.07.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre sancțiuni

27.06.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Noua Românie mare” ...

24.06.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // În epicentrul bătăli...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md