10:22:57 23.09.2018
 
Stiri

VIDEO // Vecinii dintr-un bloc auzeau zgomote ciudate în fiecare seară. Când s-au dus să verifice s-au înfricoșat

Știri 14.07.2018 19:01 Vizualizări1629 Autor: Ziarul National
VIDEO // Vecinii dintr-un bloc auzeau zgomote ciudate în fiecare seară. Când s-au dus să verifice s-au înfricoșat sursa: google.ro

Locuitorii dintr-un bloc s-au adunat să vadă de unde provin acele zgomote ciudate.

În fiecare seară, oamenii care locuiau în acel imobil auzeau zgomote ciudate. Nu și-au putut explica ce se întâmplă în jurul blocului lor, pentru că niciodată nu se vedea absolut nimic, atunci când ieșeau afară.

Totuși, în momentul în care au verificat înregistrările camerelor de supravegheat s-au speriat. Imaginile au ajuns să fie publicate de către oameni și pe rețelele sociale, după care au devenit virale.

În filmulețul înregistrat la primele ore ale dimineții se poate vedea o siluetă care se apropie de mașinile lăsate în parcarea imobilului. Vecinii din bloc au crezut că e vorba de un hoț, dar s-au înșelat.

Oamenii și-au dat seama că silueta bizară nu aparține unei persoane. Cu cât aceasta se apropia mai mult cu atât părea că nu e umană. Vecinii nu își explică nici acum ce s-a întâmplat de fapt sau de unde proveneau acele zgomote ciudate.

Silueta de pe stradă e una foarte luminoasă și lângă ea mai apare încă una. În câteva secunde, însă, cea de-a doua dispare complet și nu mai revine. Filmulețul bizar a fost publicat pe YouTube și a strâns mii de vizualizări.

Internauții s-au întrebat dacă nu ar putea fi vorba de o apariție a unui spirit neliniștit. Oamenii care locuiesc în zonă au început să se teamă încă din momentul în care au privit imaginile.

(sursa: dailystar.co.uk)

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md