19:48:40 21.07.2024
Stiri

VIDEO // Răzbunarea ucrainenilor după atacul de la Kiev. Un centru de testare a RACHETELOR rusești din regiunea Astrahan a fost lovit

Actualitate 10.07.2024 13:11 Vizualizări981 Autor: ZiarulNational
VIDEO // Răzbunarea ucrainenilor după atacul de la Kiev. Un centru de testare a RACHETELOR rusești din regiunea Astrahan a fost lovit


Dronele de atac ucrainene au lovit, pe 9 iulie, clădirea unui centru de testare a rachetelor rusești și două unități militare din regiunea Astrahan, situată la vărsarea fluviului Volga în Marea Caspică.

Rușii au postat un videoclip de la fața locului care arată drone de atac intrând în clădirea unde au loc testările din districtul Akhtubinsky.

Autoritățile ruse s-au grăbit să anunțe că armata ar fi doborât toate dronele. Cu toate acestea, această informație s-a dovedit a fi falsă.

Un număr mare de rachete cu rază scurtă și medie de acțiune, rachete de croazieră, complexe și rachete de apărare aeriană sunt testate acolo.

Analiștii din grupul ASTRA au spus că, pe 9 iulie, două unități militare și un poligon de rachete au fost atacate în regiunea Astrahan.

„Nouă UAV-uri au lovit teritoriul unității militare 15644 de lângă Znamensk, unde se află terenul de antrenament militar Kapustin Yar. În luna aprilie a acestui an, acolo a avut loc o lansare de probă a unei rachete balistice intercontinentale”, au spus analiștii.

Încă două drone au lovit teritoriul unității militare 15650 din Akhtubinsk. Nu există informații despre pagube și nici despre victime.

Judecând după videoclipul postat, Forțele Armate ucrainene au folosit pentru lovituri drone strategice „Beaver”, care au fost vopsite în negru. Una dintre drone a aterizat pe un câmp. Soluția de vopsire a fuzelajelor dronelor de atac cu vopsea neagră este folosită pentru a depăși apărarea antiaerienă în timpul nopții.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md