05:18:14 24.04.2024
Stiri

VIDEO // O nouă DONAȚIE pentru spitalele din Ucraina din partea A.S.I.C.S. Ambasadorul Marko Shevchenko: „Vă mulțumim că sunteți alături de Ucraina în ultimele 14 luni”

Actualitate 09.05.2023 12:22 Vizualizări2980 Autor: Ziarul National
VIDEO // O nouă DONAȚIE pentru spitalele din Ucraina din partea A.S.I.C.S. Ambasadorul Marko Shevchenko: „Vă mulțumim că sunteți alături de Ucraina în ultimele 14 luni”


Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) a transmis luni, 8 mai, un nou lot de produse farmaceutice pentru spitalele din Ucraina. Este cea de-a patra donație formată din produse post-operaționale.

Acordul de donație a fost semnat de către Ambasadorul Ucrainei la Chișinău Marko Shevchenko și președintele de onoare al A.S.I.C.S., Plamen Milanov.

„Este cea de-a patra donație de produse farmaceutice în valoare de 500 000 de lei. Sperăm foarte mult că și alte asociații și companii din R. Moldova vor continua să susțină poporul ucrainean. Noi suntem alături de voi”, a precizat Plamen Milanov, în cadrul ceremoniei de acordare a donației.

La rândul său, Ambasadorul Marko Shevchenko a mulțumit lui Plamen Milanov pentru consecvența în a ajuta poporul ucrainean în această perioadă grea.

„Suntem recunoscători că sunteți alături de noi în aceste 14 luni grele pentru Ucraina. Această donație generoasă va fi transportată și distribuită la spitalele din regiunile Herson, Nicolaev și Cernigov. Apreciem mult că Ucraina se bucură de suport din partea a 52 de țări, inclusiv R. Moldova și Bulgaria, țara natală a domnului Plamen Milanov. Sunt sigur că grație suportul A.S.I.C.S., suportul R. Moldova, țărilor UE și antiputiniste Ucraina va învinge. Cred că această donație va aduce o contribuție importantă”, a punctat Marko Shevchenko.

Valoarea totală a ajutorului medical oferit de A.S.I.C.S. pentru Ucraina până acum este de 2 000 000 de lei. În total, A.S.I.C.S., inclusiv prin parteneriatele sale, a acordat Ucrainei ajutoare în valoare de peste 4,3 milioane de lei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md