00:41:54 26.06.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // Loteria Națională și partenerul său privat au transmis Institutului de Medicină Urgentă un aparat de ventilație pulmonară, care este extrem de necesar pentru a salva viețile celor infectați cu COVID -19

Advertising 05.05.2020 09:41 Vizualizări1666 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Loteria Națională și partenerul său privat au transmis Institutului de Medicină Urgentă un aparat de ventilație pulmonară, care este extrem de necesar pentru a salva viețile celor infectați cu COVID -19

Loteria Națională a Moldovei și partenerul său privat, „NGM Company” SRL, au oferit Institutului de Medicină Urgentă un aparat performant de ventilație pulmonară. Echipamentul medical este deja folosit în tratamentul pacienților diagnosticați cu virusul COVID-19 și care sunt în stare gravă.Directorul „NGM Company” SRL, Plamen Milanov, a salutat munca medicilor și a precizat că întreprinderea pe care o conduce nu poate rămâne indiferentă.„Vă multumesc pentru că sunteți în prima linie și sper foarte mult că acest mic aparat va ajuta să salvați multe vieți. Compania noastră va fi alături de voi, va susține eforturile societății ca să vă ajute, ca să învingem împreună coronavirusul”, a spus Plamen Milanov.Șeful Institutului de Medicină Urgentă, Mihai Ciocanu, a precizat că aparatele de genul celui donat de Loteria Națională și „NGM Company” SRL sunt cele mai solicitate în prezent pentru tratamentul pacienților în stare gravă.

„Vă mulțumim pentru contribuția la eforturile noastre de a salva vieți, în situația pandemiei de COVID-19. Echipamentul donat înseamnă șanse considerabil mai mari pentru mai mulți pacienți de a reveni acasă, la familii, la cei dragi”, a declarat directorul Institutului, Mihai Ciocanu.

Valoarea aparatului oferit este de peste 291 mii de lei. În același timp, „NGM Company” SRL oferă ajutor și vârstnicilor, persoanelor cu dizabilități și familiilor cu mulți copii din sate. În cadrul campaniei #stațiacasă, noi vă ajutăm, zilnic, echipa companiei oferă câte 100 de pachete cu produse alimentare de primă necesitate. Din 17 aprilie, de acest ajutor au beneficiat 2400 de familii din 24 de localități. Campania va dura până la sfârșitul stării de urgență.
Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md