08:41:38 21.04.2018
 
Stiri

VIDEO // Așa-zisul „hoț în lege”, Lioșa Semipalatenski, EXPULZAT din R. Moldova și declarat persona non grata pentru 15 ani

Social 17.04.2018 12:00 Vizualizări964 Autor: Ziarul National

O autoritate criminală din Kazahstan, Lioșa Semipalatenski, care are statut de așa-zis „hoț în lege”, a venit zilele trecute în R. Moldova pentru a aranja „un canal de droguri”, susțin oamenii legii de la Chișinău.

Drogurile din Kazahstan urmau să ajungă în statele UE, folosind ca tranzit teritoriul Republicii Moldova.

Pe 13 aprilie curent, kazahul a fost localizat, iar în urma perchezițiilor efectuate în apartamentul unde acesta era cazat a mai fost găsit și un alt cetățean al Kazahstanului, în vârstă de 32 de ani, care era însoțitorul autorității criminale.

În apartamentul închiriat de cei doi, polițiștii au depistat 6 000 de dolari, trei telefoane mobile, un „Ipad”, mai multe cartele SIM ale operatorilor de telefonie mobilă naționali și internaționali.

Inspectoratul General al Poliției anunță că, pe 14 aprilie, cei doi cetățeni străinii au fost expulzați din Republica Moldova pe un termen de 15 ani, fiind declarate persoane indezirabile pe teritoriul republicii noastre.

Acum, forțele de ordine urmează să stabilească cine sunt cei din R. Moldova care au intrat în contact cu autoritatea criminală din Kazahstan.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md