04:48:24 09.07.2020
 
Stiri

Vești PROASTE pentru Pavel Filip și PD: „Următoarea ȚINTĂ pentru Lubeanka este PD, cu ajutorul căruia socialiștii au instalat Guvernul Chicu. Greul pentru ei abia începe”

Politică 19.11.2019 15:00 Vizualizări9188 Autor: Ziarul National
Vești PROASTE pentru Pavel Filip și PD: „Următoarea ȚINTĂ pentru Lubeanka este PD, cu ajutorul căruia socialiștii au instalat Guvernul Chicu. Greul pentru ei abia începe” Facebook


„Următoarea țintă pentru Lubeanka este Partidul Democrat (PD), cu ajutorul căruia socialiștii au instalat Guvernul Chicu. Se înșeală cei care cred că democrații, votând împreună cu PSRM un cabinet pretins tehnocrat, au scăpat de presiuni și șantaj. Din contră, greul pentru ei abia începe”, consideră analistul politic ȘPetru Bogatu.

Potrivit lui Bogatu, operațiunea secretă rusă în R. Moldova nu s-a încheiat odată cu demiterea Guvernului Sandu. „Nu încape îndoială că destituirea Cabinetului Sandu, format în cea mai mare parte de reprezentanții partidelor proeuropene, fusese dirijată de serviciile ruse de spionaj extern. PD este următoarea țintă. Aceeași metodă și același stil kaghebist. Să nu ne ascundem după deget. Profitând de naivitatea partenerilor noștri occidentali și de amatorismul politicienilor de la Chișinău, Moscova a reușit să aplice o lovitură zdrobitoare și democrației autohtone, și cauzei europene a R. Moldova”, scrie acesta într-un editorial pentru deschide.md.

Sursa citată menționează că rușii, cu sprijinul PAS și PPDA, au înlăturat PD de la guvernare, refăcându-și influența de altădată la Chișinău. „Apoi cu voturile PD au ucis struțo-cămila numită Guvernul Sandu. Acum le mai rămâne să-i distrugă pe democrați, ca ulterior să le vină rândul unioniștilor ș.a.m.d. Nimic nu este pierdut irevocabil, totuși. Dodon poate fi pus la respect. Sunt suficiente probe de înaltă trădare pentru a-l trimite în judecată. Și Rusia, deși foarte periculoasă, nu este imbatabilă. Urzeala ei poate fi dejucată pe terenul nostru. Dar numai cu prețul unei mobilizări generale”, subliniază Bogatu.

Acesta a mai adăugat că urmează „bătălii înăbușite în surdină”, care pe care. „Dacă forțele pro-occidentale și cele unioniste nu se solidarizează, nu trec peste vechile animozități și nu-și iau măsuri de precauție, se va alege praful de ele. Ne aflăm într-un moment de mare cumpănă”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md