22:10:10 15.04.2024
Stiri

Vești BUNE pentru moldovenii care vor să ajungă RAPID și în siguranță în Germania. Compania HiSky introduce zboruri DIRECTE între Chișinău și HAMBURG. Prețul BILETELOR puse deja în vânzare pornește de la 49 de euro

Actualitate 24.01.2024 13:13 Vizualizări7120 Autor: Ziarul National
Vești BUNE pentru moldovenii care vor să ajungă RAPID și în siguranță în Germania. Compania HiSky introduce zboruri DIRECTE între Chișinău și HAMBURG. Prețul BILETELOR puse deja în vânzare pornește de la 49 de euro


HiSky continuă să își consolideze prezența pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Începând cu luna mai 2024, compania aeriană va începe operarea celei de-a 13-a rute directe, cu plecare din capitală. Cea mai nouă destinație pe care operatorul o introduce în orarul rutelor sale regulate este Hamburg. Acesta devine al treilea oraș din Germania către care moldovenii pot călători direct, după Düsseldorf și Frankfurt.

Primul zbor este programat să aibă loc pe data de 26 mai, iar biletele sunt deja disponibile pentru rezervări, pe site-ul companiei, începând de miercuri, 24 ianuarie.

Conform programului stabilit, cursa va fi operată cu două frecvențe pe săptămână, cu plecare din Chișinău către Hamburg și retur, în fiecare zi de miercuri și duminică, iar prețul unei călătorii pornește de la 49 euro pe segment.

Hamburg este al doilea oraș ca număr de locuitori din Germania, după capitală, cel mai mare port și unul dintre principalele centre economice. Datorită amplasării aproape de granița nordică, aeroportul orașului este un important punct de conexiune atât pentru zboruri către destinații îndepărtate, cât și pentru legături rutiere sau feroviare cu întreaga regiune nordică a țării sau chiar cu Danemarca sau Suedia. Astfel, cu un zbor către Hamburg, moldovenii pot ajunge ușor și în orașe precum Bremen, Rostock sau Hanovra.

„Germania este una dintre țările cu o puternică comunitate de moldoveni și, în același timp, o destinație de business extrem de accesată. Frankfurt s-a numărat printre primele noastre rute operate, ulterior am reușit să adăugăm și Düsseldorf, iar acum vom ajunge până la limita nordică, la Hamburg. Cu aceste trei aeroporturi, care oferă legături rutiere rapide cu orașele din apropiere, reușim să acoperim o bună parte din țară și, cred eu, să răspundem nevoilor unei părți importante a pasagerilor noștri. Lansăm această rută exact înaintea sezonului de vară, astfel încât să putem oferi o alternativă rapidă și accesibilă tuturor celor care plănuiesc să viziteze Germania ori să se întoarcă acasă pentru vacanță.”, a declarat director general HiSky, Iulian Scorpan.

Durata unei călătorii directe între Chișinău și Hamburg este de 2 ore și 55 de minute, iar zborurile vor fi operate cu una dintre aeronavele din familia Airbus A320, pe care HiSky le are în flotă. Odată cu lansarea noii rute, compania aeriană ajunge la un număr de 17 destinații operate direct și cu conexiune, de pe aeroportul din R. Moldova. HiSky oferă zboruri directe către București, Dublin, Frankfurt, Dusseldorf, Paris, Milano, Roma, Bologna, Veneția, Tel Aviv, Londra, Istanbul și Hamburg. Cu conexiune la București, pasagerii din Chișinău pot călători la New York, Barcelona, Bruxelles și Bordeaux.

Biletele pentru zborurile HiSky pot fi rezervate pe www.hisky.aero.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md