10:09:24 19.02.2018
Stiri

Un laborator din Chișinău a oferit unei familii rezultate GREȘITE în baza cărora cei doi soți au făcut tratament, deși erau sănătoși: Cum au obligat laboratorul să le întoarcă banii

Social 22.09.2017 11:19 Vizualizări3298 Autor: Ziarul National
Un laborator din Chișinău a oferit unei familii rezultate GREȘITE în baza cărora cei doi soți au făcut tratament, deși erau sănătoși: Cum au obligat laboratorul să le întoarcă banii
Poză simbol

Doi soți din Chișinău au urmat un tratament, care a avut efecte secundare, în baza unor rezultate greșite oferite de un laborator medical din capitală.

Familia a ales să meargă la un centru medical să-și facă un șir de analize medicale. Acolo le-au fost recoltate probe celor doi soți, iar rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv la anumite infecții.

Cei doi soți au început tratamentul prescris în baza acestor analize, dar pentru că simptomele infecției depistate lipseau, au decis să repete analiza la alte două laboratoare din capitală și... surpriză, aici rezultatul a fost negativ.

În pofida acestui lucru, familia a continuat tratamentul, medicamentele având și efecte secundare, și la puțin timp de la finisarea acestuia au mai mers să dea analize la diferite laboratoare din Chișinău.

Și de această dată rezultatele au arătat că soții erau perfect sănătoși, iar infecțiile depistate de primul laborator sunt doar pe hârtie.

Cei doi soți au depus o petiție la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și au cerut labratorului „mincinos” să le întoarcă cei 4 000 de lei pe care i-au plătit pentru analize greșite.

Intervenția inspectorilor de la Agenția pentru Protecția Consumatorilor a împăcat cele două părți - administrația laboratorului i-a rambursat familiei costul analizelor în sumă de 4 000 de lei.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md