15:43:24 23.02.2024
Stiri

Un deputat PAS îi taie ELANUL fostului șef al Procuraturii Anticorupție de a se reabilita în fața noii guvernări: „După RĂZBOI mulți eroi”

Anticorupție 20.06.2019 11:46 Vizualizări5222 Autor: Ziarul National
Un deputat PAS îi taie ELANUL fostului șef al Procuraturii Anticorupție de a se reabilita în fața noii guvernări: „După RĂZBOI mulți eroi”


Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, crede că degeaba se străduiește fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, să se dea mare erou, pentru că oricum nu va fi „reciclat” de noua guvernare.

„După război mulți eroi. Viorel Morari era unul dintre oamenii care ne convingea că deja e mai bine un an în urmă. Că miliardul se recuperează, că Procuratura Anticorupție muncește, că noi suntem câțiva tâmpiți care știu doar să critice. Dacă oameni ca el speră că vor fi reciclați de noua guvernare, greșesc amarnic. Să vedeți câți martiri și luptători pentru dreptate vor mai apărea în următoarele zile. Să vedeți câte povești vor spune cum ei, acolo, pe interior, opuneau rezistență, luptau, se certau, erau persecutați”, a scris Alaiba pe Facebook.

Citește și: Șeful Procuraturii ANTICORUPȚIE, Viorel Morari, a DEMISIONAT

Citește și: DOC // Un grup de procurori solicită ANULAREA ordinului de demisie a lui Viorel Morari: „Factorii de decizie din PG se arată mai interesați de situația politică din țară, decât de crizele cu care se confruntă propriul efectiv”

Acesta a mai adăugat că guvernarea „ACUM” – PSRM nu vrea „mercenari care vor sluji pe oricine e la guvernare”.

Citește și: Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, comentează acuzațiile care i s-au adus în cazul Tranga

„Vrem oameni care slujesc țării și poporului. Asta înseamnă să te opui guvernării atunci când guvernarea comite abuzuri. Domnule Morari, degeaba încercați. Nu ați fost cea mai oribilă față a acestei guvernări. Ați fost atent să nu vă băgați prea adânc. Asta înseamnă că aveți un instinct de autoconservare ceva mai dezvoltat decât la colega Adriana Bețișor. Și, totuși, ați fost complice”, a adăugat deputatul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md