23:25:55 14.12.2019
 
Stiri

Un deputat PAS îi taie ELANUL fostului șef al Procuraturii Anticorupție de a se reabilita în fața noii guvernări: „După RĂZBOI mulți eroi”

Anticorupție 20.06.2019 11:46 Vizualizări4307 Autor: Ziarul National
Un deputat PAS îi taie ELANUL fostului șef al Procuraturii Anticorupție de a se reabilita în fața noii guvernări: „După RĂZBOI mulți eroi”

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, crede că degeaba se străduiește fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, să se dea mare erou, pentru că oricum nu va fi „reciclat” de noua guvernare.

„După război mulți eroi. Viorel Morari era unul dintre oamenii care ne convingea că deja e mai bine un an în urmă. Că miliardul se recuperează, că Procuratura Anticorupție muncește, că noi suntem câțiva tâmpiți care știu doar să critice. Dacă oameni ca el speră că vor fi reciclați de noua guvernare, greșesc amarnic. Să vedeți câți martiri și luptători pentru dreptate vor mai apărea în următoarele zile. Să vedeți câte povești vor spune cum ei, acolo, pe interior, opuneau rezistență, luptau, se certau, erau persecutați”, a scris Alaiba pe Facebook.

Citește și: Șeful Procuraturii ANTICORUPȚIE, Viorel Morari, a DEMISIONAT

Citește și: DOC // Un grup de procurori solicită ANULAREA ordinului de demisie a lui Viorel Morari: „Factorii de decizie din PG se arată mai interesați de situația politică din țară, decât de crizele cu care se confruntă propriul efectiv”

Acesta a mai adăugat că guvernarea „ACUM” – PSRM nu vrea „mercenari care vor sluji pe oricine e la guvernare”.

Citește și: Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, comentează acuzațiile care i s-au adus în cazul Tranga

„Vrem oameni care slujesc țării și poporului. Asta înseamnă să te opui guvernării atunci când guvernarea comite abuzuri. Domnule Morari, degeaba încercați. Nu ați fost cea mai oribilă față a acestei guvernări. Ați fost atent să nu vă băgați prea adânc. Asta înseamnă că aveți un instinct de autoconservare ceva mai dezvoltat decât la colega Adriana Bețișor. Și, totuși, ați fost complice”, a adăugat deputatul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.12.2019 12:34 Ziarul National Victor Chirilă // „Politica externă e...

13.12.2019 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Eu, Filimon Boghiu…”

09.12.2019 13:40 Ziarul National Victor Chirilă // Lașitate, inconsecv...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md